beyşehir-altınapa kısmetsizlik raporudur

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında islex tarafından paylaşıldı.

1. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    19 mayıs 2011 tarihinde gittiğimiz fakat her türlü çabaya rağmen elimizin boş döndüğü balık avından kaydadeğer sadece 2 fotoğraf kaldı

bu altınapada çektiğimiz 5 litrelik su şisesiyken kova haline getirilmiş nesne :)

bu da beyşehir gölünde bize eşlik eden yılan kardeş....

2. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Bu mevsimde Sudak biraz hareketsiz oluyor. Havalar biraz daha ısınınca, özellikle akşam saatlerinde verim alacağınızı düşünüyorum.

Ratsgele.

3. zafer42

zafer42 zafer semih

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    remixson
    En İyi Avı:
    sazan 2 kğ
    yok kardeşler yok altınapa da allah razı olsun ağ atanlardan oltacılara balık yok be vicdansız insanlar adamlar ufacık yere ağ atılırmı yukarıdaki lafları da kahrımdan söylüyorum kimse yanlış anlamasın balığın kökünü neredeyse kurutma noktasına getirdiler allahınızdan bulun geçen hafta içinde ağ çıkartıldığını duydum allah rızası için bu millete bunu yapmayın özellikle bak güzel kardeşim simitçi ve avenesi allah rızası için elinizi altın apadan çekin yakında sende orada balık bulamayacaksın bu kadar insanın vebalını ahrete inanıyorsan veremezsin yeter artık bu kadarda olmaz saygılarımı sunuyorum

4. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    devlet engel olamıyor mu bu ağcılara yani resmen dfalga eçer gibi jandarma sanki teftişe değil de turistik geziye çıkmış gibi dolanıyor devriyede apada poisin zaten baktığı yer değil onlar ne yapsın? bu işte jandarma üstüne düşeni yapmıyor bana kalırsa. olan olacak sonuçda balık felan kalmayacak o olcak. herkes rahatlayacak. nerde eski apa nerde şimdiki apa yazıklar olsun o ağcılara da bilinçsiz av yapanlara