selamlar geçen pazar günü beyşehir karaburun tarafına gitmek için yola çıktık vardığımızda karaburun girişinde bir bekçi karşıladı bizi ve giriş ücreti alındığını söyledi neyse verdik ücreti devam ettik avlağa geldik sabah saat 7 civarıydı oltaları attık yanımızda solucan olmadığı için mısır taktık. 1 saat.. 2 saat.. derken oltalardan ümidi kestik pikniğe koyulduk ve civarda bulunan vatandaşların avlarına bakmak için gezmeye çıktık 7-8 kişiye sorduk hiç tutan olmamış 1 kişi hariç oda israil sazanı tutmuş bir tane nazarlık mahiyetinde. gezinirken orda bulunan bir çeşme dikkatimi çekti ağaçlık alanda bulunan çeşmelerin yalaklarının kenarında mutlaka solucan bulunur diyerek çeşmenin etrafında solucan arayışına koyuldum ve dediğim gibide epeyce solucan buldum ve çok miktarda da sülük buldum onları taktım oltaya uzun beklemelere rağmen kimsede tık yoktu. akşam geleceğimizde ümitsiz bir şekilde oltaları toplarken zil vurmaya başladı çektim israil sazanıydı maalesef nihayetinde tamamen fiyaskoydu beyşehir karaburun mevkiine gitmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum hiçbir yönden ne piknik yönünden nede avlak olarak kesinlikle düşünülecek bir bölge değil
karaburunda şimdi plaj olan yerdeki kayalıklardan iyi sonuç almıştım ben geçen senelerde ama şimdi nasıl bilmiyorum festivale gelirsek artık bir kez daha denemek isterim ama
ısparta yolu üzerindeki kıyı köylerde daha verimli av olur kanısındayım kısmet bakalım ilerleyen zamanlarda..