Korkmayin... korkmayin... Savasa, Kavgaya gitmiyorum:p Ben saadece Baliga gidiyorum:p Yok, yok Baliklarida dövmege gitmiyorum:p Bunlar benim Baliga giderken yanimda bulundurdugum diger Malzemelerimden bir parca. Bicagim basit bir Caki. Ucu 6-7 cm, biraz sivri, ama cok keskin. Sopaya gelince. Bir Beyzbol Sopasinin Minyatürünü düsünün. 25-30cm civari uzunlukta, 4-5cm Capta. Gelelim simdi bunlari kullanmaya. Yalniz Arkadaslar bir Ricada bulunacagim, saymis oldugum Alet ve Edevatlari, lütfen saydigim ve tarif ettigim sirayla kullanin. Neden bu Siranin bu kadar önemli oldugunu baska bir Konu Basligi altinda anlatmaya calisacagim. 1. Baligi tuttuk diyelim, Balik büyük ise Muhakkak Kepce ile disari alin 2. Disari aldigimiz Baligi bir elimizle kavriyoruz, diger elimize Sopamizi aliyoruz ve Baligin Kafasina yukaridan orta boy siddetle 1-2 defa vuruyoruz. Amac Baligi bayiltmak. Yalniz vurdugumuz yer Baligin Anli Cati olsun, Ensesi degil. Zira Baligin Ensesi nispeten dayaniklidir. Hiza olarak, Gözlerin Hizasi tamdir. 3. Bicagimizi (Cakimizi) aliyoruz ve Baligin Girtlak Mevkiine batirip, biraz saga sola ceviriyoruz. Amac Baligin Kalbini kesmek. Bicagi batirdigimizda koyu renkli Kan geliyorsa, Kalbi denk getirdik demektir. 4. Simdi rahat rahat Baligin agzindaki Kancayi cikarabiliriz. Bundan sonra Baligi serin bir yerde muhafaza etmek gerekir. Bu islemleri, Baliga Iskence cektirmemek icin her daim yapmamiz gerekir. Aksi Takdirde Balik Sudan ciktiktan sonra, can cekise, cekise boguluyor:( Rasgele