Aferin Burcu sana Çok cesur bir çocuk oldugun belli. Bu kadar buyuk balıkları biz bile tutamıyoruz.. Birara bize de ogretirsen seviniriz.. Seni ÇOOOOKKK öpüyorum... Allah şansını açık etsin..
Arkadaşlar gelecekteki Amatör Balıkçılık neslimizin devamlılığı açısındaan yazdıklarınız o kadar teşvik ediciki ufaklık nerdeyse hemen her gün tüm yazdıklarınızı tekrar tekrar okutuyor hatta yeni eklenen yorumlarıda duyduğunda havalara uçuyor desem abartmam ve hepinizi teker teker öpüyormuş öyle yaz dedi Yeni maceralarınıda paylaşacağız bu gidişle sanıyorum,zira bu yazılanlar sayesinde her dakika dilinde balık avlamak var artık okulda,evde,gezmede hatta alış verişte bile market kasiyerine kaşla göz arasında anlatıyor Rast gele...
Mehmet abi baktın benden umut yok,bari geç kalmadan kızımı yetiştireyim dedin.Afferim kız Burcu helal olsun sana, beni bile solladığın kesin.. Bu vesile ile Mehmet abi ve de Vural kardeş sizlerle uzun zamandır görüşemedik işler yoğun gidiyor biraz ama bende de vefasızlık yok değil.. Kusuruma bakmayın artık en kısa zamanda bir göl kenarı ya da bir baraj setinde görüşmek üzere ; ama Burcu da gelecekse öyle giderim zira benim Burcu gibi bir ustaya ihtiyacım olacak gibi