gereken aletler izletaş ömürlük. ts-60-160 pense. ts-60-140 yankeski.3522 14 0120 elektironikci yuvarlak uclu karga burun. malzemelerinizin opak olmasına dikkat edin çok kulanışlı malzemeler verdiğim numaralar opak zaten dikkat edin izeltaşın bayiliği olan satıcılarında fiyatları uygundur. yani bir kac yere sormadan almayın elli metre arası olan hırdavatcıda farklı fiyatta satılabiliyor aynı ürün. bir diğer üründe. liknteki ürün. 2.5 lira daha sert daha kaliteliside vardır ben bunu kulandım her agırlıktaki kursunu ceker. http://www.hepsiburada.com/liste/mas-dev-atas-5cm/productDetails.aspx?productId=ofisms250&categoryId=15095#Gorseller linteki kutuda 50 adet var 2.5 tl birtanesinden 2 tane klips cıkıyor 3 te cıkabilir o yetenege kalmış birsey birdiğer malzemede makaron hortum genelde bobinajcıların kulandıgı yani bobinajcılarda bulabilecegimiz elektirik sıhhi tesisacılarda da bulabiliriz bu hortumu hepsi bu yaptığım klipsleri fotolayıp koyamadım cok basit yapma tekniği var kıyıdan surf avcılıgı yapan olsun her turlu avcılıkta kullanılacak pratik kurşun degistirme yada insanların kendi kendine geliştirebilecegi teknikte olabilir yani sadece pratik kusun degistirme degil daha ince ataş ile rapalanın ucundaki kilipside kendin cok rahat yapabilirsin. balık malzemesi satıcılarında dünyanın parası olan ürün yantaraftaki kırtasiyede sudan ucuza alınabiliyor kendimiz yapınca 50 ataştan 100 klip cıkıyor makaron hortum ucuz zaten makaron hortumu düğüm gizlemede de kulanabilirsiniz.