Merhaba sazanseverler bugünkü konumuz Dodurga barajı hakkında olsun,Dodurga,ya ben Bozüyük yolundan giderim Eskişehir,den gelişte Jandarmanın yanından sola dönerseniz Dodurga beldesine varırsınız hiç uğramadan devam ederseniz 5 km ileride Yeni dodurga adında bir köy var köyün girişinden sola ve 2 km uzunluğunda çok kötü bir yol dan sonra su kenarındasınız.Ot arası diye tabir edilen bölgede derinlik 1 metre civarında ama 2005 yılında bu bölgede çok iyi balık almıştık şöyleki ;önemli olan doğru yerde oturmak ve doğru yemlemek 2005 yılında sadece Sazan ve Aynalı sazan çıkıyordu tek tük israil vardı at-çek dediğimiz olay gerçekleşiyordu balıklar 750 gram ile 1.5 kg arasında değişiyordu yem olarak konserve mısır kullandım fakat makaralı oltalara Adapazarı mısırı ya da şeker mısır adı verilen daha sert mısırlar taktım sonuçta güzel avlanmıştık.Geçtiğimiz yıl ise bir önceki yılın verdiği heyecanla aynı yere tezgahı kurduk ama nafile 24 saatte ancak 3-5 adet israil yer değiştirdik ama başkaları bizim kadarda tutamamıştı,olayı çözmeye çalıştık ikinci gidişimizde anladıkki küçük dodurga,nın girişi karşıdan karşıya 350 metre ve tamamen kapatacak kadar ağ çekmişler sazan girememiş daha sonra ağın kesilerek koparıldığını öğrendik 2 kg ın üzerinde bir kaç sazan aldık diğerleri yine 1 kg civarındaydı bu defa yemlemede mısır ,buğday ve makarna kullandım genelde Kütahya,dan gelen balıkçıların uğrak yeri Eskişehir,e 70 km çok otluk her yer çeşme o yüzden kene vs olabilir yinede başka yerlere göre boş dönmezsiniz gel 1 Temmuz gel,Rastgele