Bilent yıldırım-Cihan Güdücü (Carpangels)18-07-2010

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında bilent yıldırım tarafından paylaşıldı.

1. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

18-07-2010 Carpangels (Bilent yıldırım-Cihan Güdücü)

AV SÜRESİ-48 saat
    YEm-carpangels boili

Büyük bir iştahla,cumartesi sabahı bu yıl en çok ziyaret etmeyi düşündüğüm avlaklardan birine vardık.hava daha açmamıştı,400 metre tüm eşyayı taşımamız gereken bir bölgede oturmayı tercih ediyorduk,geçen yılllarda bu bölgeden iyi balıklar almıştık.

3 defa da ancak tüm eşyayı taşıyabildik ve oltaları attık.yavaş,yavaş hava aydınlanmaya başlamıştı,2 hafta önce full su dolu olduğunu duyduğumuz avlakta en az geçen yıla göre 3 metre su düşüşü vardı.poyraz çok sert esiyordu aman vermiyordu yemek dahi yiyemiyorduk.

moralimiz çok bozuldu,oltaları toplamaya karar verdik,toplarken 2 kiloluk bir sazan cihanın oltasına vurdu.oltaları topladık ve tekrar aynı meşakat ile arabaya yükledik,ve sıcak bizi öldürüyordu.

bu arada babama ilk defa bu büyüklükte bir balığı saldırabildiğim için mutluydum,ama annemin siparişi vardı,bir balık da tutmam gerekiyordu.
    balığı salarken fotoda da göründüğü gibi,aniden düşen su kıyıya bir sürü ölü balık atmıştı,tablo moralimizi çok bozdu.

180 kilometre mesafe de başka bir avlağa gitmeye karar verdik ve yola çıktık.avlağa varıp düzen kurmak akşamı buldu.uzun bir sert poyrazda bekleyiş taki son gün,sabah 6.00 sularında oltamı ziyaret eden bu 2.5kg lik ufaklık ile,biraz da olsa yüreğimize su serpti.
    ancak balık daha önce,çok acemi bir balıkçının oltasına takılmış ve yırtılan alt dudağı apse yapmıştı.bizde çok şaşırdık,ben yırtık olan dudağından tuttum ,birşey olmadı çeken artık nasıl çektiyse.

yani anlıyacağınız.çok verimli bir av olmasa da,boş gelmememiz,bizim için önemliydi.
    ayrıca babamı da balığa götürmüş olmak bana yetiyordu,ara sıra görevlerimizi yapmak lazım.

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

Son düzenleme: 23 Temmuz 2010
  2. LapinCash

LapinCash

Kötü olmuş ama boş gelmemişsiniz.Tebrikler...

3. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Son anda çırpınıp kendını kurtarmıştır sanada intahar etmeye gelmiştir be usta :)

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    balıksız bir günden iyidir abicim

5. samet54

samet54 Samet Demiray

hic yokdan iyidir

6. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

teşekkürler rakadaşlar.