Bilgisayar hakkında sorular sorunlar

Konu, 'Genel Konular' kısmında 56561 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Özlem abla detone olurmu:mad: :confused: :confused: :confused:

2. olmaz sanırım..:cool:
    Bu durumda sorun PC de;) :D

3. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Hah şöyle:D:D
    Bencede pc de:p :p

4. mykaraguney

mykaraguney

Mikrofon çalışmıyor !

Yardımcı olacak arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürler..
    Benim sorunum pc mikrofonum çalışmıyor.. gerek denetim masasından gerekse ekrandaki ses ayarından gelişmiş ayarlara girmeme rağmen bir türlü mikrofonu çalıştıramıyorum..bunun başka bir yolu varmı acaba ? görüntüler karşılıklı olarak var ayrıca karşıdan ses geliyor herşey normal ama benim sesim gitmiyor.. sadece bu sorun için kasayı da bilgisayarcılara taşımak istemiyorum.. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

5. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    1 yanlış girişe takıyo olabilirsin
    2 mikrofon bozuk olabilir
    3 kullandığın software msn vs bunun içindeki ses ayarları karışmış yada yapılandırılmamış olabilir

2. bi mikrofon bulup bi yerden yada alıp bi denemende fayda var kolay bozulan aletlerdir mikrofonlar

6. mykaraguney

mykaraguney

Onur kardeşim istersen saymış olduğun olasılıklara tekrar bakalım
    1-Yanlış takılmış ? ... Hayır çünkü mikrofon girişine takıyorum ama bir ihtimal şöyle olabilir o da mikrofonun giriş yerinde temassızlık..
    2-Mikrofon bozuktur ? ... Hayır çünkü iki mikrofonum var her ikiside başka pc de çalışıyorlar.
    3- Msn veya kullandığım software ses ayarları karışmış olabilir ? ... Msn ve skypee de kullanıyorum oralarda ses seviyesini belirten gösterge var ve bu göstergede ( özellikle msn de denedim ) sesim gitmiyor gözüküyor.. işte bu noktada daha başka ne yapabilirim acaba ? ... İlgin için teşekkürler.

Son düzenleme: 24 Kasım 2008
  7. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    valla abi bakmak lazım görmeden teşhis zor bilgisayarda ama seninde dediğin gibi girişte sorun olabilir yani ses kartında (vrsa başka bi ses kartı takıp dene) ses kartının driverlarında bi sürü ihtimal var abi sen en iyisi anlıyan birine göstericeksin makineyi onlarda koyucak teşhisi ama servise götürme bu kadar ufak bişey için pire deve olur sonra pc den anlıyan bi eşin dostun yardımını iste.

8. mykaraguney

mykaraguney

Ses kartı da olabilir.. haklısın.. bu durumda arkadaşımın yakın bir arkadaşı var en iyisi üşenmeden bi gün ona götürmek.. çok sağol tekrar teşekkür ederim.

9. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Bence sorun çok basit arkadaşlar. Örneğin MSN Messenger kullanıyorsanız mikrofonu kasadaki jak a takmış olmanız yetmez. Messenger in içindeki menüden "Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu" kısmından programın göndereceği sesi hangi aygıttan alacağını seçmeniz gerekir. Doğru aygıtı seçtiğiniz zaman orada test ederken zaten çalışıp çalışmadığını da görebilirsiniz. Eğer test esnasında mikrofondan tepki alamıyorsanız bu noktadan sonra mikrofon arızasını düşünebilirsiniz.

10. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Arkadaşlar msn deki konuşmalarım otomatik olarak sohbet günlüklerim adı altında bir Klasöre kaydediliyor. Ancak Messangerde konuşmalarımın geçmişini kaydet kutucuğu işaretli değil. Ben böyle birşey istemiyorum tabiki. Bu nasıl olur? Kaydedilmesini nasıl engellerim? laptopu bir ara başkaları kullandı Birşeyler yapmış olabilirlermi?

11. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Alperen selamlar dostum.

1) Laptop Sende değil iken bu özellik açılmış , kayıt edilmiş ve daha sonrada özellik devre dışı bırakılmış olabilir. bu durumda dosyalar hala orada duruyordur.

2) O kayıt edilen klasörün üzerine gelip "Read Only" salt okunur hale getirmeyi bir dene ,böylelikle o klasöre hiç bir program bir şey yazamaz.

12. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

teşekkürler peki messangeri silip yeniden yüklesem nasıl olur?

13. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

olmadı Klasör zaten salt okunur bir klasördü değiştirdim denedim yine kaydediyor ilginç

14. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Sorunum hakkında yardımcı olacak yokmu???

15. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Yapılması gereken şey MSN i uninstall edip tekrar yüklemektir.Msn nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

16. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

messenger plus live 4.50 build 310 diye yazıyor

17. avantgarde

avantgarde onur

Messengeri uninstall etseniz bile kayıt edilmiş bulunan günlük dosyalarının otomatik olarak silineceğini sanmıyorum. ama emin değilim yinede kontrol edin eğer duruyorsa elle silersiniz. fakat konuşmalarımı kaydet kutucuğu işaretli değilken hala kayıt yapılıyor olmasını anlayamadım. böyle birşey olmaması gerek. bilgisayarda birden fazla oturum açılsa bile her açılan oturum, o oturumu en son çalıştırdığınız ayarlarla başlar. ve başka oturuma geçince onun ayarlarını etkilemez yani her başlatılan oturumdaki ayarlar diğerinden bağımsızdır.

18. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Haklısınız Acaba diyorum bunun için ayrı bir proğrammı var. Yani birisi acaba bu adam ne konuşuyor diye bilgisayara böyle bir proğrammı kurdu diye düşünüyorum? Yeniden yüklemeyi denicem Umarım sorun hallolur.

19. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Çok güzel moral verdin saol:) Peki hocam biri böyle birşeyi ne amaçla yapar. Ben internete girince benim pc yimi inceliyorlar yani ne zararı olur bunun bana? Virüsün bir adı varmı?

20. gbasibek

gbasibek Gürcan BAŞIBEK

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin
    Favori Makine:
    Okuma Trio30
    En İyi Avı:
    1.5 Kg Levrek
    Usta yakında senide içeriye almasınlar malum davadan :D Kaydedilen konuşmalar Msn in bulunduğu directory altındadır oradan elle silip Msn i uninstall edip tekrar yüklemek sorunu çözer format gerektireciğine inanmıyorum. Eğer spyware varsa makinada onu bilemem ama anitvirüsünüzle msn in olduğu diski taratın varsa birde antispyware programı ile taratın. Kolay gelsin

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.