Bilgisayar hakkında sorular sorunlar

Konu, 'Genel Konular' kısmında 56561 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bu üstteki olaya el atcak bir müslüman yokmu bu sitede yahu ::D:D:D

2. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    7 kilo istavrit+2 kilo sardalya
    Yücel abiden yardım istemişsiniz ama bende yardımcı olmaya çalışayım. Yaptıklarınızdan sonra tekrar CD-Romdan başlaması Floppy'i atlamasındandır ki; bu da Biostan Floppy tanılımını yapmadığınızı gösterir. Floppy'i tekrar ana ayarlarıyla save edin. Floppy'nin Disable olmuş olabilir. Bir deneyin olmazsa bakarız.;)

Valla abi; bunu ilk kez senden duydum. Zaten senin bilgisayarının daha iyi olması paket özelliklerinin değişmesini engellemez veya bir artı getirmez ama Vistayı yüklerken seçmiş olduğunuz ve seçmemiş olduğunuz özelliklerden dolayı olma ihtimali geliyor aklıma...;)

En önemli konu bu :)Bunun birkaç çözümü var. Abi ses kartının ufak bir guide'ı olacak oraya gir ve ya en kolay olarak reset at, ilk ayarlarına dönsün yada Voice Cancelation seçeneğini seçili konumdan çıakrt...O seçili ise bu tip hataları yapar. Veya 2-3 tane pencere açılınca da olabilir. Ses binmesinden olabilir. Bence budur. Ama bunda olmazsa webtarayıcı ayarlarını bi gözden geçir. Onda da sorun yoksa şunu dene...

Çalıştır'ı tıkla regedit yaz ve kayıt defteri düzenleyicisine gir. Sol taraftaki menüden Bilgisayarım HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREmicrosoftWin dows NTCurrentVersionDrivers32 ye kadar git.Sağ taraftaki pencerede boş bi yere tıklayarak "YENİ" ardından "DİZE DEĞERİ" ni tıklayarak satır ekle. Satırın ismini "wavemapper" olarak değiştirip ENTER'a bas.wavemappe 'a çift tıkla ve ismine "msacm32.drv" yaz sonra da tamama tıkla.

Bu da olmazsa; Denetim masasından ses ayarlarından ses yarını Generic yap. Bunalrdan birisi olmalı...

Önce Youtubedaki ses açma çubuğuna bir bak :D

Hadi bakalım inşallah olur.Yavrucak ağlamasın, üzülmesin.

3. balikci

balikci

Tuncay ağabey,

Format için floppy disk'e ihtiyacınız yok, açılışta biostan cdrom'u okuyacak şekilde tanıtın, windows cdrom'unu takın ve windows cd ile açılmasını sağlayın, disk sayesinde format atabilir, disk partitionlarını düzenleyebilirsiniz ve akabinde windows kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. :)

4. balikci

balikci

Koral abi macromedia flash player versiyonu nedir? aşağıdaki linkten en son versiyonu yükleyip deneyebilirmisin:

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

teşekkür ederim arkadaşlar :) en yakın zamanda dediklerinizi deniyeceğim :)

6. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
  7. İstanbuldan

İstanbuldan İbrahim

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Bu arada Tuncay ağabey; format içi nmi istiyordunuz? Öyleyse eğer Muratın dediği doğru tabii. Ben yazınızda öyle birşey görmedim o yüzden yazmadım.;)

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Fotoğraflı Takvim

Dostlarım fotoğraf ekleyebileceğim takvim yapımı ile ilgili programa ihtiyaç duyuyorum.Photoshop programı konusunda bilgim olmadığı için daha pratik hazır program bilgisine sahip dostlar bana yardımcı olursa sevinirim

9. bi.lo26

bi.lo26 bilal uyanık

Favori Kamış:
    şamandıralı,makaralı
    En İyi Avı:
    sazan14.5kg yayın 22kg
    ustacım merhabalar.bende 3 gp video converter videoyu cep telefonuna yüzdeyüz çeviri yapabilen bir format çevirici program ismi verirseniz şimdiden teşekkür ederim

10. http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html

11. balıkçıberk

balıkçıberk Mr. None

Msnem Hacklendi Napıcam

Abilerim yada ablalarım emesenime biri girip ayarlarımı değiştirim arkadaşlarıma fln yazı gönderiyor değiştiriyorum şifreyi yine buluyor ve kapanıyor ... Bi çözüm yolu bilen var mı çok korkuyorum arkadaşlarıma kufur ediyor heralde :( :( :(
    Yardım edin Meil adresim ;
    hadberk@hotmail.com

12. PC de logger türü bir trojen olmalı..(özellikle keylogger)..Format atılması gerekebilir..hatta "F"format atılması gerekebilir(bios pili çıkartılarak)..

Bunun dışında şifrenizde sadece rakam harf yerine */> gibi işaretler kullanmak şifre kırılmasını 2 saatten 2 yıla uzatabilir;)

13. themad2

themad2 Serdar

Bu tip vürüsler kendisini windows dosyalarını içine kaydediyor ve dolayısıyla iinemiyor.Kaspersky deneyin adını bulunca nno alın aratıp yerini tespit sonrada windown dosyalarını silebileceginiz programlar arayın.Belki bu yolla silebilirsiniz ama o kadar geliştirilmiş bir vürüs büyük bir ihtimalle kendini kopyalamayı ihmal de etmemiştir:(

14. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    ilk önce böyle bir konuya değindiğin için teşekkür ederim benimde bir yardıma ihtiyacım olacak ama şu anda sorumu soramıyorum çünki yanımda notlarım yok.
    Ama şöyle diyeyim bir laptop alacağım bazı beğendiklerim var sizde tavsiye edermisiniz diye soracağım ama beğendiklerimi sizlerle ancak yarın paylaşabileceğim.

15. crazybluee

crazybluee ibrahim

Favori Kamış:
    Shakespeare
    En İyi Avı:
    12kg sazan
    yucel usta guzel bir konu açmıssın..

amma hızlı sorular ve cevaplar var maşallah :D:D:D

16. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
  17. ERGENEKON

ERGENEKON yavuz

Favori Kamış:
    Banaks
    En İyi Avı:
    GİRİDA
    selamalar,

1.- Msn şifremi değiştirmek istiyorum

2.- Masa üstünden Çöp kutusu kayboldu bulamıyorum

18. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Arkadaşlar eğer işletim sisteminiz Windows XP (SP2) ise ve AMD işlemci kullanıyorsanız, SP3 ü sakın şu sıralar kurmayın. Microsoft yakında SP3 için bir düzeltme yayınlayacak ondan sonra kurun, yoksa bilgisayarınız öyle bir göçer ki ne güvenli kipte ne komut sisteminde ne de Acronis veya Norton Ghost gibi programlarla sistemi kurtaramazsınız. Çünkü Sp3 hatalı bir şekilde AMD işlemcili sitemlere INTEL sürücüsü yüklüyor, ve makinanız ilk restartın ardından sık sık kilitlenerek açılmaz hale geliyor. Norton Ghost veya Acronis in boot loaderleri bile bu sürücü hatası yüzünden çalışamadığından sistemi geri yüklemek veya güvenli kipte açmak gibi bir şansınız kalmıyor. Şimdilik sorun için üretilen çözümler işe yaramadı. Bazı forum sitelerinde intelppm adlı acpi sürücüsünü devre dışı bıraktığı söylenen komutlar yazılsa da, Sp3 yükledikten sonra bu komutlara ulaşabileceğiniz bir konsola ulaşmanızın mümkün olmaması sebebiyle bu komutları çalıştırmanız mümün olmayabiliyor(en azından ben güvenli kipte bile açamadım makinayı) Sorun özellikle AMD işlemcilerde AM2 soket kullanan ilk seri 3000-4000 serisi tek çekirdekli işlemcileri etkiliyor.

19. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    abi bu uyariyi neden daha önce yapmadin ki :( iki gun önce sp3 kurdum galiba guncelleme sordu windows sp2 veya 3 tam hatirlamiyorum bende yukle dedim gectim ve makine iki gundur kasiyor kendini arasira kitleniyor ve narton hata veriyor ama yinede daha cökmedi:eek: acer aspire 5112 WLMi kullaniyorum AMD Turion 64x2 mobile technology..simdi bu benim windowsu yeniden formetlamam mi gerek ve fortmalayinca sp3 otamatik kurulacak mi sisteme?ayrica sp3 ne zaman yenilenecek AMD icin?

20. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Şu an AMD işlemcili bilgisayar üreten firmalar Microsofta baskı yapıyorlarmış düzeltme için. Halihazırda Phenom serisi falan pek fazla etkilenmediğinden Microsoft fazla üzerine düşmemiş ancak düzeltme kesinlikle gelmek zorunda. Zira çökme olmayan sistemlerde bile kilitlenme ve aşırı bellek kullanımından kaynaklanan yavaşlama mevcut.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.