Arkadaşlar size bir balık soracağım.Geçen sene tutmuştum.tip olarak aynı aynalı sazana benziyor.pulları normal sazan gibi.rengide.bişleri yok.yüzeydeki küçük balıkları yiyordu.özellikle büyüklerimize soruyorum.çünkü pek bulunmayan bir balık.sanırım nesli tükenmekte olan bir türmüş.çok sonra öğrenmiştim.tarif ettiğim balığı tanıyanlar oldu ama kimse adını yada fotosunu bulamadı.yardım istiyorum
valla bu tarifle tahminde bulunmak bayağı bir sallamak olur keşke resim olsaydı. yada nerede hangi takımla hangi yemle tututldu onu bilsek belki bişiler diyebilirim. Denizde herhalde
pardon beyler yaa.denizde olduğunu söylemeyi unutmuşum.saol emre.bırakma oltasına melenur takıp atmıştım.yüzeye kurşunsuz.yerse diye.yedi
Arkadaşim Tuttuğun Baliğin Bir Resmini çekip Koymuş Olsaydin Ne Olduğunu Araştirirdik. 1 Yildir Hala O Baliği Merak Etytiğine Göre Senin Için önemli Sanirim :d
hiç sorma.bu arada ismini ve yaşını öğrenebilmemiz için şmza ayarları lütfen.bunu bende söyledimya.tamam artık bu arada o balık ortalama 5 kilo gelmişti ve birisi kilosunun 300 lira civarı olabileceğini söyledi.az bulunan bir balık olduu için.5x300=1500 eder biz onu bir öğünde yemiştik