Bence de üzerine para koyup markası belli bir kamış almak daha mantıklı..Balık avı malzemeleriyle hiçbir alakası olmayan bir yerden takım almak sizcede biraz sakıncalı değil mi?
çok ilginçmiş. o zaman okuma alalım. arkadaşlar balık malzemesi satan intersitelerine girdiğimde bilmediğim bi çok terimle karşılaşıyorm. jig-surf-spin vs... tatlı su balıkları hangi sınıfa giriyor acaba?
Ilk mesajini baz alarak sana spin takim lazim. 40lik (4000)5devirden (ratio) az olmayan önden kalomali bir model uygundur. Kamis olarak 10-40gr 240 veya 270cm bir kamis ideal olur.
Hatta istanbulda isen okuma için direk üsküdar cengiz balikcilik derim. Orda turna tutucam dersen bütcene göre en iyisi ile ugurlarlar.
Bende roy abiye katılıyorum.2.70 10-40 Gr atarlı kamışllara bakmana tavsiye ederim.Shimano catana 2.70 Cx serisinin kamışını alacagım bende.Bakabilirsiniz isterseniz
Yeni başlayanlar için yemli beklmeli avlarda kullanılabilir ama üst düzey performans beklememek gerekir.
bulunduğun bölgedeki av marketlerin kar ve sürüm oranı istanbul daki gibi olmayacağından normalde 35 tl olan ürünleri 50 liradan alırsın . bu nedenle internet alışverişini yapman daha iyi olur. makine geçen seneki guardiansa güzel bir makine beklentin çok yüksek değilse akıntısız kıyılarda işini görür. forumda geçen senede bu konu açılmıştı onu aratırsan eğer ordaki kullanıcı yorumlarını okuyabilir fikir alabilirsin . okuma impact in fiyatının 70 liraya dayandığını görünce açıkcası pes diyorum artık. bimdeki ürün şekil olarak şuna benzer kasası. http://www.avmarketi.com/asp/product/17800/Silstar-JODIAC-6000-Olta-Makinasi
Demin 2 makina 1 de kamiş aldim.makinanin içini açtim 8 bilya var ama minnacik.1 vidada eksik çikti majinada unutmuşlar.bilyasina galan kanmayin yani.gövdede birçokyrrinde plastik kullanilmiş yarin iade etmezsem detayli inceliycem.35 tlye ucuz vekaliteli değil.ama uydurukda değil.normal fiyatlli fiyatinin kalitesinde bir ürün.muhtemelen iade ederim.