binek oto hakkında yardım

Konu, 'Genel Konular' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    siz peugoet hakkında yazınca aklıma gördüğüm bir ilan geldi,,adam arabanın arkasına kocaman yazı yazmış çektiği çileleri filan:D sizde böyle yazınca peugot usildimhihi

2. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Arkadaşlar güzel noktalara dikkat çekmişler, bir iki ilave de ben yapayım:
    1. Mümkünse beyaz veya açık gri bir araba al. Koyu renkler yazın güneş altında cehennem gibi oluyor. Erzurum'da bile dayanılmaz oluyor.
    2. Arıza konusu önemli. Kaza sebebiyle olsun, arıza sebebiyle olsun sanayiye düştün mü, insan canından beziyor, "Keşke hiç arabam olmasaydı da bu eziyetleri çekmeseydim." diyor. Bu konuya önem veriyorsan, bence, Japon markalardan şaşma. Japon markaları arıza konusunda, bence en iyileri. Örneğin bir Toyota Yaris, Honda Jazz olabalir.
    3. Aldığın arabayı öncelikle bir boyacıya göster. Boyacı arabanın boyanmış parçalarını, dolayısıyla geçirmiş olduğu kazaları sana söyler. Arabada tamiri en pahalı şey genellikle boya, kaporta işidir.
    Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

3. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    98 model tipo iyi gib gözüküyor ama sanki arkası çökmüş sarı palio çok temiz gibi duruyor tekerlekleri yeni gibi ama LPG yok 2006 albea modelive km iyi ama LPG yok ka temiz gibi duruyor eskort da iyi km 80.000 motor inmişmi diye bak peguot 206 siyah amaLPG yok LPG ler büyük yakıt tasarrufu sağlar ...................... kadir abi burda arabanın km yaşı kaza yapmışmı kaç beygir en önemlisi ne kadar yakıyor birde abi bir numara vardı aracın pilakasını yazın mesaj atıyorsun arabanın ne kadar kaza yaptığını söylüyor numara şu an aklımda değil öğrendiğim zaman sana iletirim (tabi önemli kazalar cizikleri söylemez)

4. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Abi bence acele etme epey bir ağırdan al. :) Bu iş aceleye geldiği zaman olmuyor ama linkte gönderdiğin ve düşündüğün arabalardan bazıları başına bela olabilecek derecede sıkıntılı ve satışı zor arabalar. Peugeot yerine bir çok marka ve modele taş çıkaracak bir model ford fiesta al derim 1.25 leri var hele ki ghia serisinden temiz bir şey bulursan fiyatı,yedek parçası, sağlamlığı ve donanımı süper. İstediğin zamanda satabileceğin bir araba olur. Bende 2006 model var inanmazsın bir kere sanayi yada servis yüzü görmedim. Aşağıda kasayı görmen açısından bir link koydum ama bu ilandakinden uzak dur. :) Bunların 2000 üstü makyajlı kasa oluyor 2000-2003 arası tercih yapabilirsin.Seçim senin ama bir çok kişiye tavsiye ettiğim bir model.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kilimali-lpg-orjinal-fiesta-96131017/detay

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    abi arkadaşların başından geçenleri okuyunca koptum hele hele 0 honda civic alan gültekin abinin olayı...... ama gerçekten öyle kadınlar arabayı heyecanlı kullanır bir seferinde otobanda 120 ile gidiyorum arabada 3-4 tane çocuk var arabanın biri geri geri geliyo ALLAH kurtardı diye bilirim yani.... kadınların çoğu hep acemilerdir başımdan geçenler dahada varda seni araba almaktan soğutmayalım

6. king_barracuda

king_barracuda

merhaba .. ben otomotiv konusunda hem eğitim almış hemde bi çok kez araç değiştirmiş biri olarak yardımcı olmaya çalışıyım.. hernekadar bu mesleği yapmasamda o kadar dirsek çürüttük ve çevremde bu işi yapanlarla dolu. teknisyen mekanikçi elektirikçi kaporta . muayeneci . vs..vs

ticeri araçdan pek anlamasamda binek için fikir belirtiyim.

şimdi yukardaki listeden ille seçim yapacaksanız dişe dokunur araç olarak toyota avensis gözükmekte.2.motor lpg ile makul seviye yakıta düşer..kullanırkende konfor farkını hissedersiniz...yani bi corsa olsun palio olsun avensis le arasında fark çok.

PALİO? bu bayan için uygundur. ancak dizeli makbuldur.. multijet nekadar cimriyse fiatın benzinlileri bi okadar su gibi yakar.. uno ve tipo fiyatlarını yüksek buldum bence eğer bütçeniz 10 binin üstündeyse unoyla tipoya bulaşmayın.
    palio nun altıda yüksek olduğundan antalyayı bilmem ama istanbulda şehir içinde fare gibi dolanıyorum yer bulamadım derdi yok heryere giriyor.

1.3 multi. vergi avantajı var. sonra zincirli triger seti var üstünde genelde 260 bine kadar triger değişmeden gider. tabi ses yaparsa değişmesi lazım gerekir.
    corsalardada 1.3 dizel aslında aynı motordur ismi farklı geçiyor.
    parça fiyatı ucuz.ve bol.. ve satmak istediğin zaman elden çıkarması kolay piyasası olan bir araç ..

misal :http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...el-palio-1-3-multijet-klima-li-97635478/detay burda fiyat pahalı bence.. 13000 yeterli..

ben zaten herye motorla gidiyorum.. araçda kapımızda dursun arada yol yaparız hem lazım olur hem güvenli olsun hem havamız olsun dersen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-temiz-bakimli-s40-95437614/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-temiz-bakimli-volvo-92345832/detay

he ben 10 bin tl geçmesin eski kasa bakıyorum donanım olmasada olur diyosanız.
    toyota corolla taş gibidir. uno gibi bişi tipo gibi bişi dersenizde eski kasa fiesta hem yol tutuş hem komfor sürüş herşekilde ütündür. yakıtta aynıdır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-flair-1998-model-97561858/detay

ben yol yaptığımdan palio almıştım 50 lira mazota istanbulun altını üstüne getiriyodum...şimdi satıyorum bende farklı araç bakıcam .ancak parça fiyatı fiat kadar uygun olmaasada volvo s40 derim ben .. çünkü sonuçda eşiniz binicek o kaza yapmasada allah korusun biri gelir vurur. yada yoldan çıkar. bir unonun clio nun peugeutnun içinden çıkarılmak var birde s40 ın içinden .

aklıma marka model şimdi çok gelmedi siz yine aklınıza gelir yazarsınız bende aklıma geldikçe bilgi veririm hayırlısı olsun şimdiden

7. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Kadir bende woswagen polo var 1998 klimalı dağ tepe bayır geziyorum çok çok memnunum bide gaz taktıdım deymeyin keyfime:) ustasınıda buldunmu sorun yok ama hanımın begenmesi hepsinden önemli sevgiler

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi bahsettiğin araba listede var.sahibi ile görüştüm..rengide hoşuma gitti,kliması yokmuş..12500tl fiyat biçmiş..:) şuan kafam çok karışık.o kadar link atttımki içinden belki 3 tanesine gözüm kayıyor..hihi
    araştırma devam abi.tavsiyeler öneriler özel mesaj yolu ilede geliyor.sağolsunlar teşekkür ediyorum..:) tok alıcı rolünü oynayıp ihtiyacdan acil satılık araba denk getirip işi bitirmek istiyorum:) içi dışı temiz.çoğu insan ın problem yaratmaz diyebileceği bir aracı.acil satılıkken denk getirmek istiyorum:)

yaz sezonu bitsin burda 2ci el ihtiyac dan dolayı aracını satan çok kişi olur diyorlar..bunların içinden.tavsiyeleri dikkate alarak uygununu denk getirmek istiyorum:)

herkese teşekkür ederim:)

9. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Kadir abi selam ; 15 senedir İstanbul piyasasında oto alım satım işi ile uğraşıyorum. Nacizane fikrimi sorarsan yüksek model , az kilometreli , ekonomik yakıtlı , klimalı , en azından ön camlar otomatik , mümkünse gümüş gri yada koyu tonları , boya ve değişeni az olan, birde alım satımı olan bir araba seçeceksin. Şimdi gönderdiğin linklerin arasında mantıksal ve piyasa alım satım gücü olarak kabul görmüş araçlar ; 1. peugeot 206 2.si fiat albea ; bunların dışındaki araçlar bence masraflı ve zarar edeceğin cinsten araçlardır. İlerleyen zaman içinde zarar etmeden elinden çıkartacağın satışı hızlı parçası ucuz ehh biraz ama sadece biraz konforlu , 5 kapılı ideal araçlardır. Başka sormak istediğin birşey olursa her zaman yazabilirsin yardımcı olurum abi.....İnşallah gönlünce bir araç alırsın. Saygılar

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerliyeceğim.şuan oto arayış içersindeyim,lakin tok alıcı pozisyonuna geçtim:) ...bu listedekileri hemen hemen geçtim..ilerliyen günlerde neler karşıma çıkarsa ortaya özelliklerini vs lerini aktarırım..:)