Bir Babakale- Sivrice Masalı...

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında erdinc tarafından paylaşıldı.

1. oltacı35

oltacı35

erdinç bey bu turunuz motosikletle olsaydı sanki daha güzel olurdu gibi geliyor bana.

bir anda motorcu tarafım geldi aklıma.

selamlar rastgelsin.

(ben izmirriders motosiklet kulübüden " fisherman" nickli üyeyim)

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Erdinc
    Elbetteki zorla güzellik olmaz.Sivricede güzellikler bir bütün olarak yaşanırsa mana kazanır.Yoksa ileriki günlerde illaki bir yerlerden patlak verir.
    En yeni misali o güzel resimdeki delikanlı balıkcıyla Baba arasında daha dün oluşan olumsuz gelişmedir.
    Ben hep buradaydım.İlkindede,ikincisindede.Beni görmek arzusunda olduğunuzu,israrlarım sonucu Baba söylemiştir.Sanırım koyu muhabbetinizin
    rehaveti bunu engellemiştir.
    Bizler hakiki gönül dostu insanlarız.Kırılgan tarafımızda vardır.İki satır bizi mestde eder,yerede serer.
    İnşallah anlatabilmişimdir.
    Sevgiler

3. orni

orni sedat

En İyi Avı:
    3.5 kg laos
    Tarcan kardeşim, Merhaba.
    Kelin merhemi olsa başına sürer misali. Bizde cipura levrek ümidi ile gittik. Erdinç bey bizi o koydan o koya gezdirdi. Nafile. Neymiş su sıcakmış balıklar kıyılamamış vs vs. Allahtan Orhan babamız bizle ilgilendi de bir iki balık tutuk. erdince kalsa yandık.
    Şaka şaka Erdinç te elinden geleni yaptı ama, havalardanmıdır nedir bilmem, oysa çipura ve levreğin tam zamanıydı. Yöre balıkçıları biraz erken dedi. Kadırgada da kimse bir şey tutamadı. Bize en iyi cevabı Orhan Babamız verir.
    Erdincin adına cevap vermiş gibi oldum ama, affınıza sığınıyorum.
    Avınız bol ve bereketli olsun. Rastgele.

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Bilgi için teşekkürler Abi,

Kasım sonu Aralık gibi birşeyler bekliyoruz
    kısmet elbette.

Sayenizde bir iki foto gördükde hasret giderdik.
    Tekrar teşekkürler , Selamlar.

5. ayarr

ayarr can

Favori Makine:
    firebirt
    Güzel yerler

1997-2002 yılları arasında oralarda görev yapma fırsatı buldum ,gerçekden sivricenin insanları kadar cana yakın misafir perver insanları Türkiyenini yerinde göremdim.Aradan geçen yıllar irtiabatımızı koparsada hala gönlümdeler , bilmiyorum ki şimdi nerelerdedir ramazan usta .Eylül ayında kadırga koyuna kıyıdan cıpura avında hala yüzlerce kamış atılıyormudur acaba.Birde halen orada olduğunu bildiğim hafız Dayı yolu düşenin mutlaka yanınıa uğramasını isterim bence balığın piri kendi işlettiği kamping de keyfi yerinde ise akşam teknesi ile hayatınızda tutabileceginiz en iyi balıkları yakalama şansını size tanıyacaktır güzel yerlerdi vesselam aklım ve gönlüm hala oralarda...

6. bahaberk

bahaberk muhammed

En İyi Avı:
    3,5 kilo kofana
    güzel vakit geçirmişsiniz erdinç bey her zaman rastgelsin