cuma akşamı geceden kaldık babamla ikimiz kordonda çok şanslıydık, sabah suyuna da 5 tane aldık doğru yemi kullanarak aldık, toplamda 12 çipura oldu 1 tanesi 250 gr. civarı diğer 10 tanesi kardeşler takımı 350-400 gr civarı ve 1 tanesi abileri 550-600 gr. hakkaten çok şanslıydık. bu arada gece hep boru kurdu atardım mamunla baya zevkliymiş
Her zaman söylerim MAMUN bitanedir. Çipura oldumu devamlı iş yapar. Umarım artık sizde mamumcular kervanına katılırsınız. Paylaşım için tebrikler.
çipura tebrikler.mamundan vazgeçmeyin.ancak canlı karides kullanırsanız çok iri çupralar yakalarsınız. rastgele
teke 3-4 yıl öncesine kadar geceleri teke kepçe ile toplayabiliyorduk kıyıdan ancak ne olduysa şimdi hiç yok gerçekten çok iyi iş yapıyodu. mamun kadar etkili bir yem hakka biraz daha sert olduğu için daha da iyi
tebrikler valla harika .ya şu balık ne kadar güzel.sanırım bu çupra işi benide sarmaya başlayacak. tekrardan tebrikler darısı biz tutamayanların başına
natonun önünden BALIKLARIN 1 TANESİ CUMA 20.30 GİBİ TUTUK 6 TANESİNİ ZOLA İLE MAMUNA TUTUK 5 TANESİNİ SABAH 7.30-9 ARASI TUTUK, BEN ÇAPARİ KULLANIYOM (KURŞUN ÜSTTE 2 İĞNE) AMA AÇIK ATIYORUM
Valla tebrikler, diycek pek bir söz yok aslinda, müthis bir av ,darisi haftaya benim basimaaaaaaaaa.....
tasim eline sağlık vallahi çupralar çok güzel gel 3 eylül bende denizde her zaman mamunla çalışıyorum gerçekten mamun la daha zevkli
maşallah abicim denizde çipura bırakmamışsın. buralarda niçin bu balığın olmadığı belli siz bizden önce davranıp yolda gelirken çekiyorsunuz balıkları bütün avlarınız aynı güzellikte olur inşallah rastgelsin
daha da bereketli olacak inşallah arkadaşlar çipura sezonu daha yeni başladı aslında eylül ekim gibi her zaman daha büyük çipuralar tutulur inşallah tutar da sizlerle paylaşırım