bir garip av ...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında akıncı13 tarafından paylaşıldı.

1. akıncı13

akıncı13 ali

Favori Kamış:
    DIAMOND 240
    En İyi Avı:
    2,4kg pullu sazan
    ne zamandan beri bu siteye üyeyim bir rapor gönderemedim gitti dedim.. :)
    biraz kısa oldu ama

ilçemiz sınırlarında çok güzel sazan çıkan nemrut krater ve nazik gölü var ama merkeze uzak olduundan gitme fırsatı bulamıyoruz,bende önceden sazan yetiştirmek için havuzlar kazılmış daha sonra selle adete doğal bir görüntü almış şehir girişindeki tarladan sazlığa dönüşmüş avlağa doğru yol aldık
    avlakta,pullu sazan ve siraz bulunmakta birde gölden sazlığa bağlı olan kanaldan geçiş yapan inci kefaller gezinmekte :D

saat 14.00 sularında
    yem olarak hamur kullanılmış dip oltası suya attık ki ufak bir sazan,geri salındı tabiki:cool: ufaklık heralde macera arayan diğer arkadaşlarınıda haberdar etmiş olacak ki ardı ardına ufak sazan bolluğu reeling reeling ben iyice sıkılmaya başladım bu işten ve yanımda bulunan

15.00 gibi
    inci kefal oltasını solucanla suya attımki iki tane haylaz oltaya üşüştü birden,onları bir süre kovanın içinde yüzerken izledikten sonra geri saldım ve evin yolunu tuttum 16.00 hiç fotoğraf almak aklıma gelmedi ama banghead banghead ne yapalım;) başka sefere artık

Son düzenleme: 25 Temmuz 2011
  2. askemhan06

askemhan06 KEMAL

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    6 kğ sazan
    geleceğin büyük avcısı olarak senden yeni raporlar bekliyoruz....

3. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    bu küçük yaşta bu olgunluğun beni gerçekten çok duydulandırdı. o ufak balıkları. özellikle inci kefallerini salman taktire şayan bir hareket geleceğin usta balıkçısı. avların trofelerle dolar inşallah

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Hemşerim balıgı sev, dogayı koru , bu işi bilerek yap zevkine var.. yarınlar senin genç adam..:):)

5. alphinist-fisherman

alphinist-fisherman Basri

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    Albastar
    En İyi Avı:
    Yayın balığı,8kg
    Akıncı13 kardeşim avların bol ve bereketli olsun.Hakikaten bu yaşta böyle güzel düşünebildiğin,bilinçli av yapabildiğin için seni tebrik ederim.Unutmayalımki yakaldığımız her limit altı bir balığı suya göndermemiz bizim için ve geleceğimiz için bir fark yaratacaktır...sürdürülebilir olta balıkçılığını ileridede yapabilme şansını artıracaktır,rastgele kendi küçük fikri büyük kardeşim.

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bir aferin de benden, öpüyorum gözlerinden. (ismini de bilsek fena olmaz, bir adın vardır öyle ya.;) )

Nemrut Gölü'ne de dikkat edelim yeğen, orası balık avcılığına kapalı. Yakın olsa bile av için gitmek doğru değil şimdilik. İlerde şartlar değişirse ayrı tabi.:)

7. akıncı13

akıncı13 ali

Favori Kamış:
    DIAMOND 240
    En İyi Avı:
    2,4kg pullu sazan
    Ben sadece oranın kara avcılığına kapalı olduğunu biliyorum..:)