güzelim doğa ortamı ve alabalıkları sizlerle paylaşmak istedim. Shot with SP700 at 2007-07-05 gecelediğimiz yer. Shot with SP700 at 2007-07-05av bölgemiz. Shot with SP700 at 2007-07-05 kırmızı beneklerimiz. Shot with SP700 at 2007-07-05 zikareisten iyi paylaşımlar. bayrampaşa istanbul 18.6.1965
abi çok süper bir ortam ve güzel balıklar darısı bizim başımıza daha çok yakalamak dileğiyle rastgele..
Hoşgeldiniz İmza ayarlarını göremedım eğer yaparsanız iletişimiz daha kolay olur.. Kırmızı benekliler şu sıralar epey moda Çok lezzetli olduğu konusunda müthiş iddialar var Size afiyet olsun... Sizden ricam konuyu bıraz daha acıp av tekniğini tamn yerini de biraz anlatırsanız daha bilgilendirici olacaktır.. Doğa ve balıklar ve siz muhteşem
bu alabalıkları kıyıköy demi demirköydemi tuttunuz ben genelde kırklareli dereköytarafında tutuyorum bende bayrampaşalıyım yıldırım
balıkları kıyıköyü geçtikten sora aksic balkayada tutuk. bende yıldırımda oturyorum. aynı mahaledeyız belkide tanışıyor olabiliriz.görüşürüz. Shot with SP700 at 2007-07-07