bir kamış istiyorum tutacağım balıktan hafif olsun (surf) (100tl)

Konu, 'Kamışlar' kısmında emre692 tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    200liraya alacagin 800gr alti kamis+makine dayaniklilik bakimindan pek verimli olmaz kanaatimce. bunu da goz ardi etme

2. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    aynen bencede cengiz balıkçılığa git, orada yıldıray kardeşimiz var. çok yardımcı olur, ihtiyaçlarına göre en doğru tercihi yaparsın. ben geçen sene oradan şunları aldım bak

lineaeffe spritsurf 3.60m 320gr
    okuma distance dt-60 570 gr üzerine 400m misina hediye
    1kg civarı kurşun
    2 paket okuma fırdöndü
    2 paket owner iğne
    3 sahte balık (uyduruklardan)
    kasnak, hazır takım, nightlight, çapari vs. birsürü ıvırzıvırlar..

nakit 200tl gibi birşey vermiştim. tabi döviz yükseldi aradan çok zaman geçti şuanda aynı takım daha pahalı. bende öğrenciyim, gel sen abartma bütçene göre birşey al geç. iki gün sonra dersler ağırlaşacak zaten vizeydi finaldi balığı anca rüyanda görürsün. şimdilik işini gör yeter.

3. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    evet son bir dil döküşle 250 lira bütçeye ulaştım ama kuruş fazlasını isteyemem shimano veriyorum 251 dese olmaz o derece :) birde yarın almayı düşünüyorum nerden almamı tavsiye edersiniz üsküdar annemin işine ters kalıyo :confused: o yüzden en güzeli vapurla karaköye geçmek.

4. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    evet arkadaşlar bugün gittim aldım.yalnız belirttiğim fiyat aralığını baya bi aştık çünkü annem gerçekten yıllarca kullanabileceğim birşey olmasında karar kıldı ve bugün akşam kapatmalarına saniyeler kala spot balığa gittik. çıkış yapıyorlardı ama bizi kırmadılar dükkandaki tüm kişiler tek tek ilgilendi o kadar memnun kaldım ki anlatamam. fiyat konusunda olsun herşeyde yardımcı oldular onlara burdan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.özellikle belirtmek isterim ki gerçekten çok güleryüzlü ve samimi ortamdan çok memnun kaldım.

kamış ve makineye gelince pek laf söyleye gerek yok galiba

MAKİNE

SHİMANO ALİVİO 6000 FA olta makinesi

4,6:1 devir oranını 5.2:1’e geliştiren ve şık bir şekilde yeniden tasarlanan arka gövde koruyucu plakasıyla, satış grafiği yüksek bu makinenin yeni artıları, etiket fiyatının bir hayli düşük olduğunu düşündürüyor.

Shimano’nu P3 ürün grubunda ucuz fiyat, düşük kalite anlamına gelmez.

Fiyatı uygun olan bu makine size size yıllarca güvenilir şekilde hizmet edecektir.
    TEKNİK ÖZELLİKLER
    *Süper fren sistemi II *Dinamik Balans *Duraliminyum Makara
    *Değişken Vargel Hızı *XT7 Karbon Grafit Gövde
    *Güçlü Misina Kılavuz Mekiği *Ergonomik Tutamak

http://www.spotbalik.com.tr/ALIVIO-6000-FA,PR-13847.html

KAMIŞ

SHIMANO VENGEANCE AX SURF 4,20m 170g

Yorulmadan, oltanızı en uzağa atmanızı sağlayacak teknoloji harikası bir surf kamış!

XT30 ve GEOFIBRE malzemeden üretilmiş, Vibra Spot makina yatağı siyah üzerine kırmızı desen ve yazılar ile dizayn edilmiş çok şık ve teknolojik bir surf kamışı. Teknolojisine rağmen fiyatının uygun oluşu ile uzağa atış için alınabilecek en mantıklı Shimano Surf kamışlardan biris. Spot Balık olarak, en çok sipariş alan Shimano surf kamış modellerinden birisi olduğunu belirtmek isteriz.

Boy: 420cm
    Ağırlık : 547g
    Kapalı boy : 153cm
    Parça sayısı : 6
    Halka sayısı : 6
    Aksiyon : 170gr

http://www.spotbalik.com.tr/VENGEANCE-AX-SURF-420m-170g,PR-24029.html

beklediğim kadar hafif değildi arada 180 gram fark vardı ama gerçekten çok güzel duruyor gücünü hissettiriyor sanki.

yarın sabah 9 30 gibi emirganda ilk avımı gerçekleştiricem.spot balıkda ki hemşerim (kastamonulu) bana bir kaç rapala verdi hatta 100 mt misinayla birlikte yarın bunu kullan dedi 130 gr yeter heralde. birde dolaba tavuk tuzlayıp attım güzelce uzun pala 6 lı yemli takım atarak mezgit tutmak istiyorm diğer kamışımla. tekrar dile getirmek istiyorum spot balık çalışanlarına teşekkür ederim tekrardan reeling reeling reeling