Pazar sabahı ben ve 4 arkdasım ozgur, bülent abi, mustafa, ibrahim cesme ıldırdan balıga cıkmaak için ıldıra geldik bizim kaptan geceden birilerini goturdugu için biraz gecikmeli geldi 7 de tekneye bindik sabah suyunu kacırdık oglene kadar orkinos çiftliğinin yakınlarındki topukta karagoz avladık cok verimli değildi ama tek tuk iri geliyordu oglen ben ve b.abi sinarit için sırıt yaptık bu arada 3 arkadasımda tufekle daldılar ama ne biz ne onlar birsey alamadı tekrar orkinosa donduk aksam 730 a kadar avlandık ozellikle aksam suyu verimliydi toplam 70 in uzerinde karagoz yakalandı benim yakaladıgım karagozler ve ava ait resimler altta herkese iyi haftlar
Meşhur fırın tepsisi ve Mutlu Bilvar balıkları. Bu görüntüyü özlemiştim. Herkeze tebrikler. Denizlerimiz şenleniyor artık. Nazar değdircem diye çok korkuyorum ama bu sene balık fena olmayacak demek geliyor içimden.
mutlu yine klasınızı konuşturmuşsunuz. harikasınız dostum... Acaba bir karagöz yakalamaya ömrüm yetermi daha iyileri nasip olsun kardeşim
sevgili emre bastaki fangri mercan ve benim için yakalması en keyifli balık gelirken inanılmaz kafalaratar ve cok zevk alırsın
evet mutlu katılıyorum mercan konusunda sana gerçekten tutması çok zevkli balık sana direnerek geliyor harika zevkli
sanırım bidaha bukadar çok tutamazsınız bikerede hepsini kaldırmışsınız şaka biyana tebrikler rasgele