Hedef Balık: Kasna Yem: 1 ve 2 Numara meppsler Misina: 0,16 mm Asso Ultra Kamış: Lineaeffe Rapid Spin 0-10 gr 210cm Suyun derinliği: 20 cm - 50 cm (suya girip avlandık) Hava: Güneşli Zaman: 15.30- 17.30 Bir kez daha ava gittik ve bu sefer sadece 2 tane iriyi alıkoyabildik. Balıklar gerçekten müthiş güç uyguladılar çekerken. Balığı yakaladığımız yer ayak bileğime gelen suydu. Gerçekten ilginç birşey orda o balığın olması. Evet fazla uzatmadan resimleri yolluyorum
Tebrikler delikanlı Ancak bir önerim olacak. Şayet zamanında resimlerini yolladığım böcek rapalalarını kullanırsan bu bence büyükce akarsuda çok daha irilerini tutarsın. Bir denemeni öneriririm sevgiler
Merhaba güzel bir av olmuş kardeşim. Bu kefallerin cinsi de güzel bunlar daha az kılçıklı ve daha lezzetli oluyor..
abilerim cok tesekkür ederim. Vedat Usta ben böcek rapalasi cok denedim fakat her denememde tasa takildi... Su o kadar sig ve taslik ki takilmadan mepps bile atilmiyor... Elimde o kadar cok böcek rapalasi var ki.....
Aynen Bende çok hevesleniyorum bir gün gittim Tatlı su levreği avlamaya sıcağın alnında akşama kadar atçek yaptım boynum tutuldu 1 adet levrek yakalaya bildim onuda suya atar atmaz kaptı bende takıldı sandım sürekli tutula bilse güzel oluyor ama yemli olta kadar etkili değil buda bir tecrübe oldu bidaha atçekle uğraşmam heralde
at cek cok kolay bisey degil sabir cok önemli. Bugûn tavuk yûregi ile avlandim o da cok zevkli, hele samandirayi balik batirip cikarirken mùthis zevk aldim , yarin tekrar tavuk yüregi ile avlancam insallah...
tebrikler... güzel bir ava daha imza atmışsın... kasnanın irisi gerçekten çok güzel aksiyon veriyor atçek avında... daha iyi avlar dilerim.
Bende ''fotoğraflar nerede'' diye söyleniyordum . Güzel av yapmışsın zamanında, mera da güzelmiş . Flame nasıl? Memnun musun? 1-2 ay sonra iyi bir spin takım kurmayı hedefliyorum, şimdiden araştırmalara başladım.
Teşekkürler Aslında baya bir balık tutmuştuk ama en iri bu ikisini alıkoyduk. Çok balık değil teker balık Flame 30 gerçekten övgüyü hakediyor. Çok memnunum. Spin takım kurmada sana yardımcı olabilirim. Haberleşelim istersen. shadow_mcan@hot.