Yakaladigim 4.950 gr lik levregin hikayesini biraz olsun anlatmaya calistim.Yanliz filmler ayni gun cekilmediBaligin nerede ve ne kosullarda yakalandigini sizlere gosterebilmek icin ekledim.Iyi seyirler. http://www.youtube.com/watch?v=GgxER417o7k
kardeşim bunu nasıl yedin allah aşkına anlatsana.... tekir varmıydı...bu arada tabii ki paylaşımın için tşk ler...avın çok güzel....
Vallahi actim azimi yumdum gozumu hapir hupur yedim Obur yarisida zaten kazaya kurban gitti.Benim kuzenlerden birine soz vermistim ufaklardan birisini verecegime dair.Oda gitmis ben yok iken kazala yada bilerek buyuk olanin yarisini almis dondurucudan.Neyse oda onun nasibiymis diyerek sinirlerimi yatistirdim
Ümit Kardeşim... Sitede izlediğim çok güzel görüntülerden biri.... Ellerine sağlık.... Yakaladığın Levrek Hayvanının ve yönteminin öyküsü ve yorumlarını bilince görüntüler daha anlamlı ve keyifli oldu... Teşekkür eder, bereketli ve keyifli avlar dilerim.. Selamlar...
Ümit dikkat ettiysen 4950 den beri seni ilgiyle takip ediyorum.Video ve muzik super.Ayrıca her soru icin kendini parcalaman da takdire şayan bir davranış.Yenilerini bekliyorum.Sevgiler,saygılar kardesim EN BÜKÜK KSK.....
Saol varol hakan kardesim.Elimden geldigi kadari ile bildiklerimi paylasmaya calisiyorum.Gelen mesajlar ve senin gibi guzel insanlarin tesekkurleri,yorumlari yetiyor.Konularimla ilgilendigin icin ben sana tesekkur ederim.
Ya bu video cok profesyonel olmus.Bize de ilham verdin Umit.Nefis bir calisma. Acaba boyle seyleri ben burda yapabilirmiyim. Ya sen bunu nasil yapiyorsun ozel bir software'i mi var? Kesimi ve bu degisik ekleme ve gecisleri yapacak bir program olmasi lazim degil mi? Bu arada gercekten benim icin sitenin zevkle izlenen cok degerli bir simasi oldun bu son calismalarinla. Devamini cani gonulden diliyorum .