Merhaba Akın foruma hoş geldin.Arkadaşlar bir noktada rahatsız olduğumu beliirtmak istiyorum.Bizi bu forumlarda buluşturan ortak noktanın doğa ve balık sevdası olduğunun kanısındayım.Oracılık buracılk oralılar buralılar bana garip geliyor.Amaç o olsa zaten her arkadaşımızın memleketinde belli bir grubu var.Mesela ben henüz denize hiç olta atmadım.Deniz balıkçılığı hakkında hiç bilgim yoktu.Siteye üye olduğumdan beri yazılanları okumaya çalışıyorum.Amacımız yüzyüze tanışmasak bile ortak konularımız sayesin de muhappet edip,bilgilenip hoş vakit geçirmektir.Sezon açıldığından beri kendi arkadaşlarımızla balık ve balıkçılğı konuşup planlar yapmaktayız.Böyle ortamlarda buğüne kadar duymadıklarımızı,bilmediklerimizi okumaktayız.Bütün arkadaşlara iyi akşamlar rastgele
Hoşbulduk Nuri Bey, herşeyden önce beni bu forumla buluşturan ortak noktanın kesinlikle deniz ve balık sevdası olduğunu belirtmeliyim. Bu foruma giriş yapmadan önce zaten başka bir forumda faaldim yani deniz ve balık benim için vazgeçilmezlerin başında gelmektedir. Bu zaman içersinde öyle arkadaşlıklar ve bilgi deneyimlerime sahip oldum ki uzak mesafedeki arkadaşlarımızla bile birlikte çok güzel organizasyonlara imza attık, ne var ki yakın bölgede olan arkadaşlarımızla ilişkilerimiz daha sık görüşebilmemizden dolayı, sevgi ve saygı çerçevesinde çok sıkı dostluklara ve aile ziyaretlerimize kadar varan hoş zamanlar geçirmemize vesile oldu. Orda edindiğimiz arkadaşlık ve dostlukları burada da bulacağıma hiç şüphem yok. Benim için bu forumda bulunmak ortak noktamız olan balık avı sayesinde çok çok değerli dostluklar edinmekte bir o kadar önemli. Hiç tanımadığınız sadece forumda görüştüğünüz biriyle bir organizasyonda buluşup tanışmak ama sanki yıllarca tanışıyormuş gibi olmak beraber olta atıp yemek yemek sanırım ki tadanlar bilir çok güzel duygulardır. Önemli olan nokta sanal alemde kurulan arkadaşlıkların, bilgi ve birikimlerin paylaşıldığı bir ortamın gerçek hayata geçirilmesinin çok güzel bir duygu olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı rahatsız olmak yerine hep birlikte balığa çıkan arkadaşları hoş karşılamaktan başka doğal bir şey olabileceğini sanmıyorum. Şansınız çok kısmetiniz büyük olsun.. Herkese rastgele...