Biz denizde bile bir metrelik baligi hayal edemezken, birileri, arkada gorulen ve pek de buyuk olmayan golde, bir metreden kucuk baliklari tutmak yasak demis. Iyi mi? Shot with EX-Z750 at 2007-07-13
Nereden bildin diyecegim ama kopya cekmissin. Yukarida gol oldugunu yazmistim. Hadi bakalim kuzucu. Alt limit bir metreye cikti.
iyide ben anlamadım orada bir metre diye birşey yazmıyor sadece minimum legal size 40'' yazıyor buda enküçük resmi ölçü 40 demektir buda ya 40mt yada 40cm'dir yanılıyormuyum
Bir tanecik Namik var. Ben hic seni kirar miyim? Resimse resim, buyukse buyuk, kucukse kucuk, iste simdi de ortaladim. Istersen bir tane de bir metrelik musky tutup getireyim. Selam ve sevgiler hepinize.
saygıdeğer arkadaşlar o tabelada inç yazmıyorki vede bütün avrupada ölçü birimi inç değilki acaba orası hangi ülkeki
hıııııı şimdi çakiş ozaman senin kanından türkiyede bulmak baya zor baksana mübarek aristokrat kanı gibi sonunda inç var Arh+''
okey resim büyültülünce altındaki minesota yazısını gördüm eee artık yaş gidiyor yavaş yavaş sizler kadar genç değiliz anca görebildik