Bence bu işte torpil var. Baksanıza çupranın babası Taner'e gitmiş. Sularımızdan ve oltalarımızdan balık eksik olmasın.
Mahir amca umarım bu yaz bende bunun dedesini yakalacağım inşallah... Taner bey tebrikler güzel balık....
Teşekkürler arkadaşlar Bulunduğum bölgede çok miktarda balık üretim havuzları ve doğal üreme alanı olan dalyan var bu nedenle balık konusunda çok fazla sıkıntı çekmiyoruz.Ancak bu sene sanırım kirliliğin artmasına bağlı olarak balık azaldı daha açıkta ve temiz yerlerde iyi avlar yapılabiliyor.Geçen hafta cumartesi günü 4 adet yakaladım çok kayda değer bulmadığım için resimlememiştim.Yengeçle henüz çok iyi av yapılamıyor,sanırım ağusto ve eylül ayı gibi gene iyi balıklar yakalayabileceğiz. iyi avlar
sorun bende mi yoksa bi dağınıklıkmı var sitenin başlıklarında? Yeni gördüm ben bu başlığı. Taner bu balık gerçekten çok güzel. Sanıyorum ilerleyen günlerde bu balıkların sayısı ve boyu çoğalacaktır. Kutlarım, devamının artarak gelmesi dileğiyle.
Yine çipura.... Ben kahrolmayımda kimler olsun. daha bu sezon çipurayı bırakın lidaki bile tutamadım. Ama eminim ki yıllık iznimde acısını çıkaracağım.Sevgili TANER tebrik ederim kardeşim. Ne diyelim darısı başıma(başımıza)