Gercekten helal olsun ne diyelim... Adam hayatını adamış bu işe... Dilerim umutları gerçek olur ve Türkiye' yi çok daha iy şartlarda temsil etme şansı yakalar.... Nefesine sağlık...
valla ben bu adamı bır bulsam cok sey ogrenecem valla ben ıskenderundayım buna ragmen bu haberı sızden ogrenıyom gercı fazla da vaktımız yok suya haftada 1 gun belkı gırebılıyorum ama oda yetmıyor abı bu adam coşmuş yaa ama en ıyı yerınde ogrenmıs dalmayı demırcelık lımanı su ana kadar gordugum en ıyı dalıs mekanı ama gırıs yasak alacaklarını bılsem gelın abıler burda beraber dalalım derım hepınıze eger demırcelık lımanına gırebılecek olan ımkana ve zamana sahıp olan varsa tavsıye ederım
Vallaha bende bu abimizi ilk defa görüyorum ama gerçekten çok güzel başarılar elde etmiş, bu yetenekler herkese nasip olmuyor.Her insanın doğuştan sahip olduğu bir ciğer kapasitesi vardır.Bu abimizede allah, nazarlardan saklasın çok sağlam bi ciğer vermiş.Umarım bizi yurtdışındaki yarışmalarda daha sık temsil eder.
ben kemal abiyi şahsen tanımıyorum ama başka üye oldugum bi sitede oda üye orda boy boy resimlerini görüyordum hatta o site yarışma düzenlemişti ordada birinci olmuştu herkes diyoduki abi senin kilon kaç bu balıkları nasıl taşıyosun paylaşmak istedim..........