Kamış:Made in china Makina:Abu garcia cardinal Misina.0.30 Kaşık.Alba model 510 3 no Bu akşam üstü dostum Sedatla telefonda görüşürken laf lafı açtı ve o sihirli sözü söyledi TURNA dedim usta yapalım akşam balığı o anda av planı yapıldı ve 60+60 km sonrası kendimizi göl kıyısında buluverdik 1.5 saat kadar at çek sonunda 1 Sedat 1 de ben yakışıklı 2 turnayı çantamıza atıp avımızı sonlandırdık........TURNA BÖYLE BİR SEVDA.....
Tebrikler Feridun kardeşim, tatlı suda senin turnalar, deniz avında Anyou , nun çinekopları olmasa doğru düzgün av raporları okuyamıyacağız. Buarada diğer av raporu veren arkadaşlar yanlış anlayıpta alınganlık yapmasınlar sizlerin daha çok av raporları geldiği için öyle yazdım.
Feridun nefes al kardeşim, nefes al.. Normal hayatına geri dön.. Nefes al,ver rahatla bakiiim, sen rahatla ki turnalarda bi rahat nefes alsın canıııım!
İsmail abi benim için TATLI TUZLU diye bir ayrım yok sadece yumurtalı balığa gitmiyorum yoksa deniz raporlarının daha verimli olacağına emin olabilirsin.. TURNA kampanyasının bitmimine son 15 gün kaldı... Turna biter palamut başlar palamut bitimi lüfere devam...
slm feridun abicim turna sevdası bu gerçekten haytımızın bi parçası doğayla başbaşa kuş sesleri kurbağa sesleri balıkçıların bir nebze meditasyonu helal size