Ben Istanbul Bahçelievlerde Ikamet Etmekteyim 26/07/2009 Tarihinde Memleketim Olan Malatyaya Tatile Gitme Karari Aldik. Ve Memlektimize Babam, Anne Ve Koçum Aslanim Oğlum Kadir Ile Birlikte Gittik 01/08/2009 Cumartesi Günü Evinde Misafir Olduğumuz Bir Tanidiğimiz Zaten Hasta Olduğum Balik Tutma Konusunda Kanima Girerek Sultansuyu Havaalani Mevkine Serpme Ile Balik Tutmak Için Yola çiktik Avlak Yerimize Ulaştiktan Hemen Sonra Avimiza Başladik Ve 20 Dakika Içerisinde Resimdeki Baliklari Tutarak Bize Bir öğünlük Yeteceğini Düşünerek Daha Fazla Tutup Ziyana Yol Açmak Istemedik. Ve Evimize Göndük Inşallah Bir Hata Yapmamişizdir. Ve Bu Arada Bu Benim Ilk Mesajim Bir Hata Yoktur Inşallah Bir Dahaki Balik Avimdan Sonrada Yine Mesaj Göndereceğin Sizinde Hoşunuza Gitmiştir Umarim.
Ramazan bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle bu linke tıklayarak kendinize bir tanışma konusu açarsanız sizi daha yakından tanımış oluruz. Yakınlarınızla birlikte güzel bir gün geçirmişsiniz, devamının da böyle olmasını dilerim. Ancak mesajınıza istinaden yapmam gereken hatırlatmalar var. Serpme ile avlanmaktan bahsetmişsiniz. Biz amatör balıkçıların da, aynı ticari balıkçılar gibi uyması gereken kurallar var. Bu kurallara göre, tatlı sularda serpme ile avcılık yapılması yasaklanmıştır. Bundan sonraki avlarınızda siz de bu konuda hassasiyet gösterir ve kurallara uyulması konusunda bizlere destek olursanız, bizi mutlu edersiniz. Amatör balıkçıların uyması gereken kurallarla ilgili olarak daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz, bu linke tıklayarak 2/2 nolu amatör balıkçılık tebliğini inceleyebilirsiniz. Diğer bir hatırlatmayı ise, yazım şeklinizle alakalı olarak yapmak isterim. Forumda mümkün olduğunca Türkçe yazım kurallarına uyarak yazışmaktayız. Mesajlarınızda büyük-küçük harf kullanımına dikkat ederseniz, hem forum kurallarına uygun davranır, hem de bizi, okurken yorucu olan bu tarzdan uzaklaştırıp, daha zevkli şekilde paylaşımlarınızı takip etmemizi sağlarsınız. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür eder, yeniden "aramıza hoşgeldiniz" der ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Sennur Hanım senı canıgonulden tebrık ederım.Bır ınsana hatası ancak bu kadar guzel ve ogretıcı bır bıcımede soylenebılır. Ramazana abı aramıza hosgeldın.Genel kurallardan sennur Hanım zaten cok guzel bır bıcımde bahsetmıs.Teblıglere uyarsan herkes acısından cok daha guzel olur
öncelikle tüm balik avi sevenlerinden ve tüm balikavi.net yöneticilerinden, çalışanlarından, üyelerinden ve tüm okuyucularından özür dilerim. Mesajımın başında yazdığım gibi ben istanbulda ikamet etmekteyim ve genel olarak galata köprüsünde avlanmaktayım. Tatlı su avından uzaktan yakından hiç bir ilgim yoktur, ve buralardaki yasaklarıda bilmiyorum çünkü ilk kez tatlı su avına gittim. Ama anladımki çok büyük bir hata yapmışım ve bu arada beni ava götüren abime defalarca sordum, gideceğim yerde her hangi bir yasak varmı malesef oda bilmiyorki demekki her hangi bir yasak yok artı serpme ile av sporagiriyor şeklinde bir cevap verdi. Tabiki bu kusurumu kapataca bir bahane değil ama herkese söz veriyorum bu av ilk ve son oldu. ( şennur hanım özellikle size bu güzel ve ayrıntılı uyarınız için çok teşekkür ederim )
Ramazan bey, ortada özür gerektirecek bir durum yok, içiniz rahat olsun. Hiçbirimiz bu hobiye başlarken kurallarından haberdar değildik zira, zamanla öğrendik ve hatırlatmalarla birbirimize de öğrettik. Asıl biz size anlayışınız için teşekkür ederiz, sağolun. İnşallah bir gün tanışma fırsatımız da doğar, sizi de avda aramızda görmek isteriz her zaman. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Ramazan kardeşim hatanı kabullenmekle ve o hatayı birdaha yapyacagın için güzel bir büyüklük örnegi göstermişsin işte bu siteler hataları ve balık avıyla ilgilili tiyoları paylaşmak için aramıza hoş geldin ve bol balıklı avlar dilerim.
Bende ılk avımda teblıgyı asmıstım ama saolsun sıte sakınlerı cok guzel bır bıcımde bunun bana yanlıs oldugunu anlattı ve ondan sonra teblıglerı ogrendım.