Bir Yunusun Dogusu

Konu, 'Makaleler' kısmında Huseyin Alp Arslan tarafından paylaşıldı.

1. tebrik

hüseyin abim her zaman böyle güzel haberleri gazeteler den okuyamiyoruz
    senin sayen de bir yunusun üremesini de görmüs oldum eline emegine saglik paylasim icin tesekkürler rast gele.yapacagin arastirmalar da da basarilar dilerim esen kal abim .

2. king fisher

king fisher

(antalya/ kemer) eşim ile tatil de çekilmiş olduğumuz bir fotoğraf burada açılan konuyu görünce bende koymak istedim vede bu güzel yaratıkların nasıl indan canlısı olduğunu yüzlerinde ki ifadenin insanı mutlu ettiğini sizinde görmenizi istedim saygılar, sevgiler ;)

3. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Siz Volkan Bey'misiniz.Kafam karisti simdi...Antalya Kemerde boyle yunuslarin oldugu bir yer hic duymamistim.Ben Memleketin nasil hizla gelistigini sanirim farketmeyenlerdenim. Cok guzel bir ani.Darisi basima.:)

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    evet Alp abi antalya da bir deniz hayvanlari gösteri merkezi var..yunus ve foklar var bildigim kadari ile..hayirli bayramlar bu arada abi..
    saglicakla kal

5. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sana da Mustafa.Gecmis bayramin mubarek olsun. Diger konuda simdi sana bir yorum yazdim.Gorusmek dilegiyle biraz isim var.Cikiyorum.

6. volgym

volgym Volkan CANSEVER

:D onu yazan bendim alp abi bayramda kayınvalideme gittik kayınbirader i de balıkavi.net e katmıştım onun pc den girince otomatik kendi ismi ile açılmış yazınca farkına vardım ama yazı benim yazı merak etme ;) evet kemer de böyle bir yer var bize de sürpriz oldu eşimle motor kiralamış gezinirken gördük hadi girelim dedik bunların yanında bir de kocaman deniz aslan ı vardı çok güzeller ;)

7. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Memlekete donunce kesin ziyaret edilmesi gereken bir yer daha cikti desene Volkan...

Bir de soyle Sidney' de , Auckland'da ve daha pek cok unlu sehirde oldugu gibi bir deniz akvaryumu yapsalar sualtinda. Icine girince kopekbaliklarini, bin bir cesit derya guzelligini dogal ortamlarinda gorsek. Ahh ahh.Ruyalarim gercek olsa...:)

8. volgym

volgym Volkan CANSEVER

evet size canı gönülden katılıyorum;) köpek balığı akvaryumu var kadıköy carrefour' da tabii sidney yada auckland gibi olmasa ferek :D ankara' da da akvaryum yapmışlar ama dediğiniz gibi su altın akvaryum olsa devasa boyutta çok süper olurdu;) fakat bizler için güvenlik kesin önlem alırdı ben şahsen dulumu götürüp orda yatardım :D

9. simendifer

simendifer Sennur

Çok güzeller. :) Ve ne yazık ki, onlarla aramızdaki farkı anlayamayacak kadar, sıcakkanlı, sevecen ve güzeller. :eek:

10. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Ya ben niye burdakine gidip cektigim goruntulerden bir paylasim acmiyorum size.
    Hadi bakalim yarinin konusunu bulduk.Sag ol Volkan.:D

11. volgym

volgym Volkan CANSEVER

heh işte bende onu demeye çalışıyodum;) sabırsızlıkla hadi bekliyoruz :)

12. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sennur Hanim

Burda yunuslarla insanlar birlikte yuzuyorlar.Bunlar dogal yunus olduklari icin insanla hep belirli bir mesafeyi koruyorlar.Ancak ne zaman hamile bir hanim denize girse yunuslar hic bir insana gostermedikleri bir nezaket ve ilgiyi gostermeye baslayip, sevilecek mesafeye kadar yaklasiyorlar.Ve dokunma iliskisi kurduklari gozleniyor.

Yunuslarin bu fenomeni en dogal hamilelik testi.:D :D

Yaklasirsa pozitif, belirli bir mesafeyi korursa negatif.

13. simendifer

simendifer Sennur

Ne kadar güzel. Çok ama çok sevecenler, ben de onlarla yüzmek isterdim şahsen. :) Çekimlerini de sabırsızlıkla bekleyeceğim Hüseyin abi. :)

14. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    paylaşım için teşekkürler hüseyin abi

15. mrcprz

mrcprz

Favori Kamış:
    D.A.M. 665 FD makina,SHAKSPEARE Potenza kamış.
    En İyi Avı:
    Yayın 4,80 kg Sakarya-Osmaneli
    güzel paylaşım.teşekkürler...

16. volgym

volgym Volkan CANSEVER

hüseyin alp abicim hala gidemedin mi akvaryuma bizi merak içinde bıraktın :( unuttuk sanma o fotoları görmek istiyoruz ;)

17. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Sevgili Volkan'im gundem oldukca gergin ve izdirapli son gunlerde.Baliga konsantre olmak, balik uzerine yazmak takdir edersin ki biraz zor. Hatta yakisik da kacmiyabilir. Kisacasi biraz rolantiye almakta , bugunlerin dinamigini geregince ozumsemekte fayda var. Sozumu unutmus degilim. En kisa zamanda hepimize seker olacak paylasimlar uretebilmek icin elimden geleni yapacagimi bilmeni isterim.Akvaryum gezisi de bunlarin en basinda gelecektir.

Saygi ve sevgiyle, saglicakla kal degerli dostum.

18. volgym

volgym Volkan CANSEVER

bu durum hakkında hepimiz aynı duygular içerisindeyiz. hatta ben gittim gönüllü askerlik başvurusunda bile bulundum. yanlız balık yada bu gibi paylaşımların bizim gibi tutkunların biraz kafasını dağıtacağını düşünerek vede gümdemin içerisinde biraz olsun meşkuliyet olması maksadı ile yazmıştım. tabii vatan denildi mi hepimizin en hassas yeri olduğunu çok iyi biliyorum ha yurt içinde ha yurt dışında fark etmez ;)

19. balikicimurat

balikicimurat murat

Favori Kamış:
    olta,kamis,siyirti,birakma
    En İyi Avı:
    akya....13.5 kg----levrek4.3 kg

Huseyin Bey,cok hassas bir konuya deginmissiniz.Zaten yazdiklariniz
    ve buraya yolladiginiz resimler,konular her zaman takdirimizi kazanmistir.Bence
    sorun sevgiyi ogretemedigimizden ve diger canlilari dogada varliklarini hice saymaktan gibi geliyor..umarim sizin gibi hassas ve ileri goruslu arkadaslarin
    yardimlari ile gunun birinde bunu anlamaya baslarlar,,yeniden tesekkur edrim

balikci murat

20. Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Murat Bey

Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bu gibi siteler vasitasiyla insanlarimiz cok daha rafine ve kalpten cikan paylasimlarla, medyanin bir takim cevrelere ve ticari kaygilarinin onceligini ve esaretini kazanmis bakis acilarina dusmeden bilgi alabildikleri gibi, kendi bilgi ve duygulariyla aktif olarak bahsetmis oldunuz yuksek bilinci yaratmaya basladilar.Ben gelecek icin oldukca umutluyum.Sevgi, saygi, sanat,bilim, katkisiz iletisimle, bir takim filitrelere takilmadan dolaysiz olarak yakinda herkesle bulusacak ve herkesten dogabilecek. Bunun yaratacagi yuksek algilayisi hep birlikte paylasip, meyvalarini yiyecegimiz mutlu gunler yakindir.

Saglicakla kalin.Saygilar sunarim.:)