Biranın zararları :eek:

Konu, 'Genel Konular' kısmında emir şengezer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bilir kişi olarak o kanada erkeleri için geçerli bize birşey olmaz..DD:

2. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Peki..:rolleyes:

3. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Kadınlara hakaret etmişler bence bu araştırmada. İçip içip yazmış zındıklar:)

4. OMMG

OMMG OKAN

Bende katılıyorum,içki tüm kötülüklerin anası-babası-teyzesi-halası-kardeşi vb...herşeyidir.Hem büyüklerimizin dediği gibi mesala şarap içeceğinize üzüm yeyin falan,nasılsa aynı şey hihi

5. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Konunun biraz daha dağılması bakımından, cevabın aklıma bir fıkra getirdi Onu ekleyim bari:p

Şarapçı hocaya sormuş:

- Hocam, şarap günah mı?

Hoca:

- Tabii, günahtır.

Şarapçı:

- Peki hocam üzümün pekmezini yiyorsun, suyunu içiyorsun, kendisini yiyorsun, peki şarabını niye içmiyorsun?

Hoca hemen karşılık verir:

- Peki sen ineğin etini yiyorsun, sütünü içiyorsun, yoğurdunu yiyorsun peki b.kunu niye yemiyorsun.
    hihi

6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Abisi haklısın da ! İzmirde yaşıyorum ama ne yazıkki çarşııda pazarda.. üzüm gibi üzüm buldum desem yalandır..nadiren bir kaç kez şerbet gibi rastladı.. malzemenin en iyisi herzaman ya şaraba gidiyor ya araba -ya da avrupaya
    :D :D :D :D

ancak.. izmirlilere tavsiyem şu , menderes ana yolu üzerinden efemçukuru mevkiine yada karakoç tarafına yolunuzu düşürün lakin... üzüm ler olup toplandıgı tarihleri takip etmek lazım.. o bölgelerde şaraplık üzüm bol hemde siyah üzüm..Yaratıcı affetsin deyip teyekten bir salkım o siyah üzümü yediğinizde ahanda üzüm bu dersiniz..ardından bahçe sahibinin ölmüşlerine bir rahmet sunun ki siszi afetsin..;) ;) :)

7. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili arkadaşlar,

konunun şaka mahiyeti hepimizi biraz eğlendirdi sanıyorum. Ancak gözlemlediğimiz kadarı ile bu konu yavaş yavaş polemiğe açık hale gelmektedir. O nedenle polemikler çıkmadan, tatsızlıklar olmadan, tadında bırakalım diyerek, konu sahibinin de anlayışına sığınarak konuyu kilitliyorum.

Konu sahibi Emir arkadaşımıza, bizleri biraz olsun eğlendiren bu konuyu paylaştığı için teşekkür eder, hepinize keyifli paylaşımlar dilerim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 1 Haziran 2011
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.