sanırım ilk buradan başlamam gerkiyordu ama siteye sazanlama olarak başka yerlerden daldım neyseki öreniyorum yavaş yavaş ve ben burayı çok tuttum BURSADAN herkese selamlar
Ooooooo Ali kardeş aramıza hoşgeldin Biraz hareketli oldu ama ,daha çabuk adapte olmanada yaradı sanırım Sevgiyle kal ,görüşmek üzere
eyvallah biras hareketli oldu, acemiliimize verin artık birazdaha pişiyim ilk işim bende öle imzasız ne idüü belirsiz şekilde atlayaraktan üye olan arkadaşalara hooop noloyu dicem ahmet abim özellikle sana saygılarımı sunuyorum balıkçı olma şansım var dimi birasda olsa ?
eywallah abim eksik bişiyim kaldımı acaba imzayı felan hallettik tanışma kısmınada atladık başka yapılacak bişi varmı böle kendimi tanıtmam, özgeçmiş, cv,felan yarışmacı arkadaşlara başarı dilekleri ikametgah depozito ayakbastı parası ne gerkiyosa sööleyin yapiim abi
Asi kagidini unutma! Merhaba arkadasim hos geldin! Imza ayarlarini falan yapmissin ama bu kadari yeterli degil. Senden zamanla istenilecek olan bazi seylerin kisaltilmis listesini asagida ekliyorum 1. Asi kagidi 2. Bütün okul karnelerin 3. Nüfus sureti+ikametgah senedi 4. Ayakkabi No. + Yaka büyüklügü 5. Ve kücükken gecirdigin bütün cocuk hastaliklarinin listesi. Not: Kizamik, Kabakulak, Su cicegi, Kizamikcik, Kizilcik gecirmis olmak sart Birde mahallenin diger cocuklariyla savasirken kafanin en azindan bir defa delinmis olmasi Yaranin yakindan cekilmis fotosunu bizim Modlara özelden gecersin. Allah kolaylik versin Rasgele
Unutmadik... unutmadik... Ahmetcigim dur bakalim... Cocuk daha yeni okula basladi. Hemen Karne'mi verecegiz? Hem sonra bu isler bizim haddimize düsmez. Reisim sonra ikimizide sifiri basar ve en kötüsü silginin yani sira cetvelide yeriz kafamiza
Merhaba Ali, hızlı bir girişten sonra aramıza hoşgeldin... Kafana silgi fırlatırlar demiştim ama değil mi Dikkat et, Reis amcanın evlatları arasına girmeye bakarken, Ergen amcamızın da arkadaş listesine girmemeye çalış... Bu tüyolar herkese verilmez bilgin olsun... Seni fazla hırpaladık diye tölerans tanıyorum Ha bu arada, yukarıda saydıkların dışında modlara hava parası da ödemen gerekecek Şaka bir yana, umarım keyifli vakit geçirir ve öğrenmek istediğin herşeyi burada öğrenebilirsin... Tekrar hoşgeldin, sevgiler