Merhaba arkadaslar ilk önce herkese selamlar..uzun zaman sonra balık avına başlamak istedik nitekim de havanın da güzel olmasıyla 5 arkadas cok güzel bir av yaptık.. Kullanılan Malzemeler. 1.Aglia Marka 2 numara dönek kaşık kırmızı benekli 2.Spro super trout crank SR 30 3.Tek iğneli şamandıralı olta 4.Klasik 2 iğneli dip oltası avımız akşam 17:00'da başlayıp ertesi gün sabah 8 de sona ermiştir...
Tebrik ederim,çok bereketli bir avlakmış.Balıklar da çok güzel gözüküyor. Devamı daim ve bereketli olur inşallah. Rast gele....
Tebrikler bereketli bir av olmuş 33 tane alabalık saydım.ve 5 kişi avlandığınızı yazmışsınız. Fakat tebliğe göre kişibaşı avlanılabilecek maksimum alabalık sayısı 3 değil mi?
Gökkusagında kısı bası balık mıktarı 10 dur..Boy limitide yoktur.... Kırmızı benekli alabalıkda 3 tür.. Çizelge-5 İçsu balıkları Türler Latince adı Boy Limiti< (en az) (1) Miktar Limiti (en fazla) (2) Doğal alabalık (Bütün türler) 20 cm. 3 adet Gökkuşağı alabalığı O. mykiss Yok 10 adet Sazan C. carpio 40 cm. 10 adet Kadife Tinca tinca 26 cm. 10 adet Sudak S. lucioperca 26 cm 10 adet Tatlısu levreği P. fluviatilis 18 cm. kg Tatlısu kefali Leuciscus cephalus 20 cm. kg Şiraz Capoeta.sp 20 cm. kg Turna Esox lucius 40 cm. 10 adet Yayın Silurus glanis 90 cm. 1 adet Diğer türler ====- Yok kg
Güzel vakit geçirmişsiniz tebrikler. Bizim burdaki göllerimizde alabalık yok malesef o yüzden nasıl bir zevk olduğnuda pek bilmiyorum
Polist26 da söylediği gibi bu gök ala olduğundan dolayı boy sınırı yok ve sayı ise 10 dur ortada tebliğe aykırı bir husus olduğunu düşünmüyorum.