Biz, bu levreklerle saat konusunda anlaşamıyoruz... :)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında stanlyy tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Herkese selamlar; -levrek sabah erken çıkar tavsiye ve tecrübelerime dayanarak gittiğim avlakta, balıklarla saat konusunda yine uzlaşamadık. :) Geçen hafta gece saat 12'de amacım ve ümidim yokken semaver keyfinde 15-20 dakikalım bir denememde rapalayla aldığım küçük perch'den sonra bu sabah çok büyük ümitlerle gittiğim avlakta tam bir hüsranla karşılaştım. Üzerine sabahın 6'sında jandarmayla yaptığım sinir bozucu konuşmalarda cabası oldu. :mad: Detaya gelirsek takımlarım hazır bir şekilde çeşit çeşit rapala, her numaradan meppsle saat gece 4'de avlakta hazırdım. Balıkların önümde ve gölün her yerinde sudan zıplayarak çıkardıkları sesler ve görüntü sonucunda hemen at çeke başladım. Sürekli bir vuruş ama takılan yok. Yaklaşık 1 saat sonra ilk balığımı aldım. Bütün ümidim ve neşem tavan yaptı desem yeridir. :) Üzerine 20'şer dakikalık arayla 2 balık daha. Ve sonraa işte şimdi oltam durmayacak dediğim saat 6 gibi, yani balığın tam zamanı olan saat ve oltaya vuruş dahi alamıyorum. :( Bu sırada gölün karşısına bakıyorum iki tane vatandaş ellerine büyükce bir germe ağı almışlar gölü yavaş yavaş tarayarak atacak yer arıyorlar. O sinir bozukluğuyla 156'yı arıyorum, telefon açılıyor geri kapanıyor. İyice hırs yaptıktan sonra takımları yere bırakıp inatla arayarak sonunda ulaşıyorum. Şikayetimi avlağın yerini söylüyorum. Karşımdaki asker ismimi alıyor numaramı kaydettiklerini, ekip geldiğinde benimle diyaloğa geçeklerini söylüyor. Teli kapatıp atmaya devam ediyorum. 20 dakika sonra cebim çalıyor sanırım rütbeli bir asker benden tam yeri istiyor. Hem adamların olduğu yeri söylüyorum hemde bulamazlarsa göstermem için kendi yerimi...Telefonda ki abicim ekiple geliyoruz diyor. Ve sonuç; SAAT 9!!! 2 saat boyunca ne oltama aldığım bir vuruş nede gölün etrafında bir ekip arabası var. Anlayacağınız biz millet olarak şu an yaşadıklarımıza mahkumuz ve bu kafayla gidilirse dahada kötü senaryolara hazırlıklı olmamız lazım... Bir kaç fotoğraf ekleyip hikayeyi sonlandırıyorum arkadaşlar.

Herkese iyi forumlar, bereketli avlar dilerim... :)

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba en azindan eli bos donmemissiniz,balik bu ne yapacagi belli olmuyor bazen deli gibi saldiriyor sahteye bazende tek bir vurus bile olmuyor,balik haricindeki mevzuatlara hic girmek istemiyorum daha irileri gelmesi dilegi ile radtgele.

3. kewmall03

kewmall03 Kemal

En İyi Avı:
    Turna;1,5
    Fatih tebrik ederim en azindan elin bos donmemissin...Su mubarek Ramazan ayinda bu dusuncesizligi yapanlarida Allah a havale ediyorum daha irilerine rastgelsin...

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Fatih, atçekle balık yakalamanın keyfini azda olsa yaşamışsın. Hiç yoktan iyidir. :) Ekiplerin de sanırım daha önemli bir işi çıkmıştır. Ne diyim???!!!

Rastgelsin... :)

5. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    tebrikler Fatih 3 adetde fena degil ben de bu ara turnaya sardım fakat sonuc alamıyorum bir türlü daha cok acamiyiz deyip bir sonraki sefere artık diyorum bohcacıara gelince en azından sen görevini yapmışsın .... RASTGELE ALLAHA EMANET OLL

6. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Fatih. Her ne kadar moral bozucu durumlar olsa da güzel bir av çıkarmışsın.

7. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    tebrik ederim eli boş dönmekten ise 3 tane balık bence hiçte fena sayılmaz.Gölbaşında inanılmaz perch yani o tuttuklarından var gölü neredeyse sarmış durumdalar eğer avlağın ora değilse birde gölbaşını dene derim..
    Rastgele

8. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Fatih geçmiş olsun bende ankarada kurtboğazı barajında sabah 04:00-18:00 arası at-çekle 1 tane toplamda 6 tane levrek almıştım (5 tanesi yemli dip ile tutuldu) kafayı yedim. Memlekette babamla balığa gittim 1 saat içinde 14 tane levrek aldım 4 tane kaçırdım mest oldum. Ankarada avcı çok o yüzden maklesef bu balığı bile kana kana tutamıyoruz, kaldı ki turna, sazan ve sudak hayal olmuş.Eylülde İ.Ş. tekrar memlekete gideceğim yine spin takımımı yanımda götürüp ankara için moral depolayacağım.

9. sencerveben

sencerveben hakan

tebikler.birçok olumsuzluk yaşasanda güzel bir av çıkartmışşın.

10. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Merhaba hocam levrek çok aç gözlü bir balıktır suyun içinde oynayan hemen hemen herşeye saldırır. Bu balık bu mevsimde sabahın ilk ışıklarından güneş ışığı suya vuruncaya kadar güzel av verir. Derinlerde olan levrek günün doğumasıyla birlikte avlanmak için kıyıya doğru sığ sulara gelir. Genelde bu balığı yakalamak için ben koy girişlerinde avlanırım çünkü balığın sığ sulara girişini ve avlandıktan sonra çıkışını yakalamak mümkümdür. Ama bu günlerde ayın konumu dolunay olduğu için levrek ve sudak gecede avlanır ve ay olan bir gecenin ardından pek verimli avlar gerçekleştiremeyiz. Dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalıştım bu ayın 12sinden 22sine güzel levrek yakalama şansın var..

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    yinede vuruşlar almışsın,balıkda tutmuşsun :) dahasına rasgele,ihbar konusuna gelince,o ağ seren dallamalardan farkı yokmuş o telefonun karşısındakilerinidk sinir bozucu bir durum:(

12. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    keşke başbakan gençliğinde futbolcu değil de amatör balıkçı olaymış.

Tsk da yıpratılmaya :) çalışılıyor bakıyorum. Sen oskere korşi mi kgelisen

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Bu balığın canlı renklerinden dolayı çok sevdim.Ama yemek nasip olmadı.
    Afiyet olsun.Tebrikler Fatihçim:thumb:

14. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler özkan bey, karar aldım her gittiğimde farklı saatler denemeyi düşünüyorum. Ayırttığım bir kaç fosforlu sahte var onlarlada şansımı deneyeceğim. Daha iyileri size rasgelsin...

15. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler kemal abi. Bu sefer beni tatmin etmedi, avlağı yakaladık sonuçta :) Bunun daha rövanşı var :) Daha iyileri senin oltana gelir inşallah... :)

16. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler abi, at çekle levrekte, turnada ki gibi olmadı, hedefimi alamadım ama zamanımız çok. :) Yine de güzel geçti. 3 gram atarlı yeni kamış almıştım, en azından onunla oynadım. :D Yorumlarımda ekiplerle ilgili konuşmama kararı aldım malum ramazandayız. :)

17. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sağolasın kardeş, yüksek ümitlerle gidince böyle oluyor ama tutması diğerlerine göre daha zevkli geldi. Levrek içime sinmesede turnada rekorlarım var. :) Bolu'da turna alabileceğin bir yer varmı? Daha iyileri sana kısmet olsun inşallah. Sende Allah'a emanet ol...

18. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler mustafa abi bu akşam yeniden şansımı deneyeyim diyorum. :)

19. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler, daha iyileri sizin avlarınızda olur insallah. Yalnız gölbaşında pearch ilk defa sizden duyuyorum. Haftada en kötü 2 gün sazan için oradada avlanıyorum hiç görmedim. Siz hiç tuttunuz mu?

20. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Gökhan dün gecede balıktaydım cevap yazamadım. Kurtboğazına 15 gün önce bende gittim ama resmen tık yoktu. Levrekte yemli avlanmayı sevmiyorum. Dün akşam meppsi suyu bırakana kadar 2 saatte 10 tane aldım. Akşam raporu yayınlarım. Bi ara özelden mesaj atarım seninde memlekete gitmene gerek kalmadı. ;)

Teşekkürler ilk gidişimdi, birazda kısmetsizlik derken dün akşam telafi ettim. Daha iyileri size rastgelsin...

Mert dün keşfettim ki bizim buralarda sabah değil akşam 10 ile gece arasında güzel av veriyor. Yem ayırmaya gelince dün akşamda gittiğimde 3 no'lu meppsle çok güzel verim aldım ama onun dışnda yeni aldığım fosforlu sahtede dahil tık demedi...

Teşekkürler kadir abi, istediğim gibi olmadı ama haklısın tutamasanda vuruş bile yetiyor, telefondakiler hakkında benim adıma tercüman olmuşsun. :) Sanada rastgelsin...

:) Genel olarak konuşmayım ama o gün görüştüklerim biraz yıpratılmalı. :)

Teşekkürler, o gün bende onu farkettim gün ışığında yüzgeçlerinin rengi, balığın üzerindeki desen kesinlikle muhteşem. Bu taraflara yolunuz düşerse beklerim beraberde gideriz... Daha iyilerini sizin için dilerim... :)