okul finaler bütler derken hele şükür bende sezonu açtım.4kg civarı 2 adet sazan nasip oldu oltalarıma. 2li dip oltası 0,35mm misina 5 numara mustand kanca yem olarakta mısır ekmeği kullandım.balıkları akşam 20.00 ile 22.00 arasında yakaladım.
Mehmet kardeşim avlandıgın bölgeninde fotolarını çekebilseymişsin tam olacakmış . balıklar şahane inşallah bu hafta sonu bende şansımı deneyeceğim daha bol bereketli avlar geçirmen dileği ile rastgele
maşallah diyelim önce de mehmet,bu mısır ekmeği fikri oldukça hoşuma gitti doğrusu.zira geleneksel sazan yemi malum haşlanmış mısır.(tabi boili ile avlanmayı başarabilenlere ayrıca hürmet ederim.)mısır ekmeği de sizin yöreye özgü bir durum.biz mısır ekmeği bulamayız ama mısır unu ile yapılacak hamur topları ile denemeler yapabiliriz gibi geliyor bana.
mısır ekmeği kendi çapında boili sayılır zaten buralarda tedarik etmek kolay ve balığı rengi ve kokusuyla çok cezbeden bir yem ama bunu kötüye kullanan çok çok iyi avlağımız olmasına rağmen kuralla uymama oarnı çok yüksek aşırı miktarda liit altı balık avı yapılıyor ben bu balıkları yakaldığım süre zarfında belkide 10 yakın balık göle geri saldım millete bıkmadan usanmadan anlatmaya çalışıyorum ama nafile kavgaya gidecek iş sonunda
avladığım yer engebeli olduğundan üzerime telefon dahi almıyorum bir ssakatlık çıkmasın diye ama müsait bir zamanda çekip koymaya çalışacağım