BİZE HER YER ''T-F-T'' VIDEODA EKLENMISTIR :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında armpa tarafından paylaşıldı.

1. rapalacikral

rapalacikral ali

tebrik ederim.

2. armpa

armpa emre ince

Favori Kamış:
    Lineaeffe 390 , Okuma V System 8 10/40gr , OKUMA Cedros Pro Jig 40-60 LBS
    Favori Makine:
    Shimano Power Aero GT 6000 , Okuma Trio 40 , Okuma Salına SA 16000
    En İyi Avı:
    99CM Kofana , 30kg üstü lambuka ,
    aynen ceyhuncum hepsı ıse yarıyor masallah.. zaten yaramama gıbı bır sansı da yok gıbı bu bollukta :) o degılde buragım ummana gonderdıgı malzemelere hatırlarsan son anda aldıgım subyeye benzer olan sahteden de ekleseydım ıyı olacaktı.. gecelerı tam bır canavar avcısı kesılıyor :)

tesekkurler evet bayagı bır yorucu.. artı kıc guvertenın yuksek olması ve parmaklıkların olması da handıcaplerden.. yeterlı aksıyonu verememe durumları ve balıgı alırken zorlanma oluyor kı vıdeodada bellı son anda ordakı uzatma yemlının telıne carparak aldım.. vıdeo konusunda go-pro camerada guncelleme sorunu yasıyorum yoksa daha guzel vıdeolar koyabılecem en kısa sure

tesekkurler tevfık

adaşım sen değilmıydın bol bol rapor koy dıyen :) engellıyeyım ıstersen senı.. sende gıcık olmassın bundan boyle ne dersın?

bura ayrı tarabya ayrı.. oranın zevkıde bambaska merak etmeyın sımdı burda olsakta nerden geldıgımızı unutmadık henuz :) :laughing: :laughing: