Bizim balli ile balık avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında okyar5 tarafından paylaşıldı.

1. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    Merhaba dostlar;
    Erzurumdan herkese selamlar.Sürekli raporlarını keyifle izlediğim sitemizin ağır toplarından Nuri abi namı diğer balli,Murat abi,selim ve küçük Erdem ile hafta sonu aynalı sazan avına gitme fırsatı buldum.Yaklaşık 1,5 saat sürecek yolculuğumuz sırasında Balli ile başta Karayel(yakup) Hoca olmak üzere sitemizin diğer önemli şahsiyetlerinin kulaklarını çınlattık.Ballinin doyumsuz muhabbeti,Murat abinin eşsiz lezzetlikteki melemeni için kendilerine takrar teşekkür ediyorum.

Murat Abinin meşhur melemeni..

Bizim küçük Erdem. sanırım babasından iyi balıkçı olacak..

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Süper ellerinize kollarınıza sağlık melemende gerçekten 10 numara gözüküyor. daha guzel av gunlerınde daha guzel avlar dılıyorum

3. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Cok keyifli bir av olmus :) Herkes cok güzel birseyler katmis ortama :) Menemenden, muhabbetine :) Tüm keyifli avlar sizin olsun :)

4. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrikler usta. avlağınızda avınızda güzel ama melemen çok daha güzel görünüyo :) biz buralarda aynalı sazan bulamıyoruz. hasret kaldık aynalı sazan görmeye.

5. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    okyar kardeş harika bi hafta sonu geçirmişsin melemende on numara gözüküyo afiyet şeker olsun balıklarda harika küçük avcı herkeze bedel rastgele

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Ve nihayet şeytanın bacağını kırdık. Haftalardır özlemini çektiğimiz sazan avını gerçekleştirdik. Bu av aynı zamanda Okyar kardeşimle ilk kez yüz-yüze görüşmemize de vesile oldu. Kendisini tanımaktan ve aynı ortamı paylaşmaktan onur duydum. Çok teşekkür ederim. Daha nice güzel günlere, birlikteliklere diyelim inşallah.

"Siz nasılsa her zaman alıyorsunuz bu sefer misafir ağırlanacak" denmişcesine günün limit üstü balıkları Okyar'a selam verdiler. Bir adet gökkuşağı da Murat'a. Selim ile ben kös-kös oturduk. Eli boş, yüzü kara. (Selim daha karadır, en kara:D ) Edoç ise, balta vuranın hınk diyicisi olarak Okyar abisinin balıklarını kepçeledi, poz verdi, hava attı.:p

Çok güzel, unutulmaz bir gün yaşadık hep birlikte.;) :)

Son düzenleme: 5 Ekim 2009
  7. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Anladığım kadarıyla gayette hoş olmuş.

Tebrikler Can-ı Gönülden.

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Ne kadar güzel bir birliktelik olmuş, av ortamı o muhteşem melemen ile ne kadar iştah kabartıcı hale gelmiş. Muhteşem resimlerin üstüne baklava niyetine sohbet, üstüne kaymak niyetine semaverden çay eklenmiş.

Dostlar balığı bahane etmişler, dostluklarına kat eklemişler..

Ne diyelim, darısı âlâsıyla başımıza..:)

9. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Bizim balli Okyar gelecek Okyar gelecek diyip bir Ramazan boyunca başımın etini yedi. Cumartesi günü de artık kesin geliyor dedi. Ve aldık Okyar hocamızı ben şöyle ufak tefek bir şey zannediyordum :) Boyu beni ikiye karlar ballinin de yarısını alır götürür. Zaten öyle uzun boylu ve yakışıklı olduğundan değilmi o gün Aynalılar bana küstü. Ama sağolsunlar bir gökkuşağı birde İsrail gönderdiler.Tövbe olsun bir daha benden uzun ve yakışıklısı ile birlikte balığa gitmem :D:D

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler..:)

11. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    Tebrikler keyfinize diyecek yok :)

12. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    mrbb abicim balık güzelmiş melemende çok hoş görünüyor karnım acıktı sanırım :D

13. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Hem de nasıl. O gün hava da gayet güzeldi, öyle ki Erzurum'un o tatlı temmuzlarını bilirsin, aynen öyle.;) Oysa ki daha bir hafta önce kar yağmıştı, hem de şehir merkezine.:eek:

Teşekkürler Tarkan abicim. Hoş avlar, tatlı havalar ve güzel insanlarla yaşanan nice muhabbetli anlar sizlere de nasip olsun. :) ;)

14. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Okyar ,, Güzel insanlarla güzel av olmuş tebrikler,

Murat abi, Nuri abim arada sana dua etmiş olmasın sakın?? :D :D

Nuri abim, bende Nuri abi hafta sonunu bize dua ederek geçirmiştir diye düşünüyordum, hangi arada hangi deredee gittiniz abi balığa; hiç çıtlatmadınbile aşkolsun,

Komple ekibi, bu kadar güzel vakit geçermek adına kutluyorum, avlarınız bereketli ve daim olsun,

En yoğun iş paylaşımınıda sevgili kardeşim Erdem yapmış, bakın balık en yakışıklı onun ellerindeyken çıkmış ,, gözlerinden öperim Erdem kardeşim,

Saygılar ve sevgiler bizden,

15. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Sazan çok güzel gözüküyor. TEbrikler.

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Murat, sevgi ve saygılar bizden. Teşekkür ederim ekibimiz adına.;) :)

Duaya gelince; İtirafın tam sırası, bundan sonra böyle biline.:D :cool: :p

Arada rast gelenler de oldu ancak, biliyorum ki onlar da ustaların-üstatların kendi el becerileri ve kendi öz nasipleri dolayısıyla gerçekleşti. Ancak, dualarımın ters teptiği, işe yaramadığı ve ne tür bir kumaş olduğum iyice belli oldu. Yani, deşifre oldum ve benden bu kadar. :eek: :eek:

Dolayısıyla güzel kardeşim, ben artık paydos ediyorum ve sezonu tamamlayamadan havlu atıyorum.:eek::( :eek:

Not: Bu sözümü en iyi tahlil edecek kişi, Nejat abimizdir.:D ;) :)

Murat'ın talihsizliği, güya, o gün yakışıklı Okyar kardeşimin bizlerle olmasıymış. Ancak hiç bilmiyor ki, ben en çokta kendisine dua etmiştim.:eek: :D

17. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Ah benim gülyüzlü Nuri abim, abilerin hası,

Sen her türlü bizleri dualarından eksik etme abim, balık bahane, duaların da yeter bize, Allah senden razı olsun

18. LapinCash

LapinCash

Nuri abiyede bu yakışır :D

19. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Ohh...O güzel balıkları sen tutamamışsın:D :D Demek ki yakından tutmuyor geri tepiyor. Nasılsa birgün Allah kısmet edecek oltaları beraber suya salacağız. Bütün dualarını geri vereceğim.;) :p Bak dua nasıl dilirmiş gör;

'' Allahım tez zamanda Nuri kardeşim Tortum gölünde yaşayan en büyük aynalı sazanı yakalasın.O sazan da Nuriyi göle çeksin inşallah:D :D . ''

20. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    Nejat abi sabahın 9:00' unda beni işyerinde deliler gibi güldürdün ya Allah'ta seni hep güldürsün, abi siz ikiniz varya ömrüme ömür katıyorsunuz yahu, Allah razı olsun