Öncelikle selamlar başlamışken iki raporu birden aradan cıkarayım dedim ve 2 hafta önce güzel levreklerin cıtıgı bir meraya eşim ve 2 kardeşimle birlikte tatlısu levreği avına gittik.ilk önce levrekleri bulamadık bu balıgın acemısı sayılırım derın yerlerde atcek yaptık cunku oncekı yerımızde baskaları vardı etrafta yavru balık da goremedım zaten.bır saatlık ugrastan sonra balık yoktu.tam benım hanım gecen hafta cok guzeldı nerde bu balıklar derken yer degıstırmeye karar verdım.bızımkıler ıyıce sıkıldı bıraz kesıf yaptım oncekı geldıgımız yerın yakınlarında sıg bır yer buldum bu yerı cok calılıklı dıye es geçmiştik suyun kenarına bir baktım yavru balıklar benı gorur gormez kacısıyorlar tamam dedım sımdı buldum sızı daha ılk atısta vurus aldım balıgı goren bızım yaramazların gozlerı fal tası gıbı acıldı az once at cek yapmaktan yorulduk burda balık yok dıyenlerden eser kalmamıstı yaklasık 25 balık yakalandı (ben bızımkılerın takılan yemlerını degıstırmekten 3-4 tane anca yakalayabıldım hihi )her neyse keyifler yerındeydı.ayrıca ben fotograf cekılelım bıraz dedıkce bunlar balık balık dıye bagırmaya devam ettıler malesef yıne fotograf bakımından kısır bı avdı yakalanan bır balığı zar zor resıme alabıldım.tum dostlara rastgele(bu arada yaklasık 15-16 tane sılıkon taktırdık konu acmıstım ama su takılmaları önlemek ıcın bana yardımcı olursanız sevınırım dıp cok calılık malesef sureklı sılıkon kaybettık) Rastgele Dostlar...
tebrik ederim.... eğer takılma azalsın dersen silikona 3 lü iğne takma sadece üsteki iğne olursa aşağıdaki ota çalıya takılmaz
zaten 3 lu ıgne yok tek ıgneli hatta iğneyı ustten sırtına gecırıyorum ama yınede taıkılıyo tesekkurler yınede
Ailecek balık yakalamanın keyfi başka oluyor. Tebrikler. Birde sana nacizane tavsiyem, makineni asla kuma bırakma. Ömrünü epey bir kısaltırsın.