Sevgili arkadaşlar ve saygıdeğer abilerim.İlk olarak herkese selamlar,sitenizde daha çok yeniyim ancak balıkçılıkta çocuk yaşlara giden bir mazim var . Ben bu perşembe bodrum'a 3-4 günlüğüne gitmeyi düşünüyorum.Güvencinlikte kalıyorum,gerek olta için gerekse zıpkın için güzel av yapan bölgeleri bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
biz güvercinlikte tekne ile gidiyoruz,salih adası etrafındaki balık kafeslerinin etrafıdan avlıyoruz yem teke mamun hiç bulamazsak tavuk göğsü atıyoruz.
mehmet abi gösterdiğin ilgi için ve diğer başlıktaki verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.eş konusunda çok haklısın valla,saolsun valla benim eşim dalmaya bile giderken gelir,3-4 tane dalış takımım var ayrı ayrı.birisini de o giyiyor alıyor eline fotoğraf makinesini çekiyor dipteki herşeyin fotoğrafını.sağolsun agaşon yapıpta levrek beklerken dipte bu foto sevdası yüzünden çok balığımı da katletmiştir ,tekrar teşekkür ederim.kal sağlıcakla,saygılar
selamlar, yolculuğunun keyifli ve bol balıklı geçmesini dilerim. bahsetmiş olduğum link'te yapmış olduğum balık avının kesat geçmiş olduğunu şuanda daha rahat gözlemliyebiliyorum.neden diyecek olursan kullanılmış takımlar kıyı balıkçılığı için çok kalın.benden yeni tavsiye takımlarda max 0,25 fc misina kullanman.lakin suların soğuduğu şu günlerde kıyı ne kadar balık verir buda ayrı bir konu tabi. sonuç olarak sana koskocaman rastgele ve iyi yolculuk, seyahat sonrası raporlarını okuruz artık,