bodrum..

Konu, 'Bölgeler' kısmında rapalati tarafından paylaşıldı.

1. drahmet_riza

drahmet_riza Ahmet Rıza

Bu güzel bilgi için çok teşekkür ederim. Kamış değil el tahtaları kullanıyorum. Kurşun olarak gezer veya yaprak takacağım. 30 metreye kadar atabileceğim kanaatindeyim. Ege veya Akdeniz kıyısında daimi ikamet edeceğim zaman geldiğinde sizin gibi profesyonel bir takım almayı düşüneceğim ;)

2. vetheklevent

vetheklevent Levent

Favori Kamış:
    dandik 2.40 spin
    Favori Makine:
    Remixon teben SR 400
    En İyi Avı:
    levrek 2.5 kg
    tolga bey dediklerinde cok haklı gündüz saatlerinde giderseniz eğer yavru ispari ve mırmırlardan oltada yem falan kalmaz. sabah gün doğumu saatleri en verimli saatler olur.

3. ADVenduro

ADVenduro Murat

Favori Kamış:
    Lineaffe Spider Surfer
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 5000
    En İyi Avı:
    Akya Sarıkuyruk, 22kg
    Merhaba arkadaşlar,

Temmuz sonuna kadar Bodrum'da kalıyor olacağım, bu süre zarfında avlarına eşlik etmeme izin verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Takım konusunda belli bir donanımım var, ancak istanbul ve çanakkale taraflarında çapari ve sırtı dışında yemli takımlarda çok tecrübeli değilim. Yanımda bir surf kamışım var.

Şunu da hemen ilave edeyim, son derece azimliyim, sabah - gece farketmez, çağrılan saatte orada olurum :)

Herkese şimdiden rastgele

Son düzenleme: 19 Temmuz 2011
  4. drahmet_riza

drahmet_riza Ahmet Rıza

Bodrum raporu

Yalıkavak, club flipperda yaptığım av neticesinde 10 kadar balık yakaladım. Balıkların 7'sini çok küçük olması sebebi ile attım. 250-300 gr lık bir çupra, aynı boyda melanur, 200 gr. karagöz ile bana keyif veren bir av yapmış oldum. Flipper ve civarını özellikle levrek avlamak isteyenlere öneririm. Sığ sularda gezinen 3-4 kg luk levrekler görmeniz mümkün....