Herkeze slm lar olsun. Bu forum konusu açma amacım, Boğazın Avrupa yakasında ve Hisar-Aşiyan tarafında balık yakalayan arkadaşlarla iletişim kurabilmek. Böylece birbirimize yardımcı oluruz. Saygılar...
Selam Arkadasim Hisarda Balik Avlamadim Hiç Nasil Varmi Birşeyler Barii Sarayburnunda Lüfer Başladi Diyorlar Hadi Rastgele
Valla ben geçen haftasonu dahil hergidişimde iyi istavrit aldım. Ama daha henüz lüfer deneyemedim. Sarayburnuna gelince, valla sabah tıkabasa tekne doluydu. Kesin alıyorlardı. şimdi işyerinden bakınca sarayburnunu görüyorum. Kıyıda değiller ama sarayburnu açıklarında en az 100 tane tekne vardır. Kesin var bişeyler. Buda olsa olsa lüfer yada palamuttur başka bişeye o kadar tekne durmaz orada.
Nasil Takim Kullansak Bilmiyorum Ama Illaki Oradan Buluruz Bir Seyler Oradaki Ustalardan ögreniriz Herhalde
Buyur gel kardeşim. Ben haftsonu oralarda takılacam bi aksilik olmassa. Ama sanırım kalabalık olur. Haberin olsun şimdiden.
Hakan biraz dikkat kardeşim Telefon bilgilerinizi birbirinize özelden gönderin... Burdakileri üye harici olanlarda görüyorlar... Sonra al başına Cep telfon sapığı..
hakan yeniden düzenleyip sil istersen kardeş yaf ben de bi fırsat bulsam hemen kaçacam gelecem ama... hadi hayırlısı... gelemesem de size rast gelsin