Kamışın ağırlığı 320 gr. Selim Bey; denemeden konuşmak doğru değil ancak bu ağırlıkta bir makina o kamışın dengesini bozabilir belki...
Doğru bir tespit, Okuma Raw 55 / Kombat dengeli Shimano Ultegra CI 4 / Kombat dengeli Shimano Aero Technıum MGS / Kombat dengeli Okuma V sistem / Kombat dengesiz Daiwa Tournamnet Entoh / Kombat dengesiz Yukarıda saydığım kombinasyonları denedim,halen Ultegra CI4 / Kombat tan oluşan takımı kullanıyorum.
eğer boğazdaysanız, emblem pro dan şaşmayın, ağırlığını hissettirmez, hafif olan makinelerden daha rahat olur. elbette saltiga surf daha iyi.
emblem pro ve ayarındakı makıneler kombatın dengesını bozar .benım kullandım kombatta ultegra ci4 5500 vardı 150 gr ıle gayet guzel dengelı erımlı atıslar yaptık.shakespeare Medalist -poweraero 10000 takıp yapılan atıslarda ben kafa ustu yapıyorum atısları denge orantasını kaybetmeye basladı. uygun olmasını dusunuyorsanız kamısa 600 gr altındakı makınelere yonelın onlarda fıyat olarak bıraz tuzlu
Kombat için sufr kafalı bi model arıyorum nette gezinirken aşağıdaki modeli gördüm yorumlarınızı alabilirmiyim SHIMANO SUPER AERO SPINJOY XT 4+1 BB SURF MAKİNE
http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/43 Şu ise ağırlığına bakınca pek bozmaması lazım; zaten daha hafif makinaların ya hacmi küçük; ya da ederi çok yüksek olur...