Boğaz Havası İyi Geldi..

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    tebrikler hakan iki sezonu birleştirecen galiba bizde pazar ordayız

2. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    maşallah diyelim bu zamanda güzel balıklar azmin zaferi diyelim diğerleri bıkmış bırakmışlar sen devam etmişsin bereketli olsun.:thumb:

3. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Eline sağlık Hakan, dişlilerin be senin maşallahın var :)

Bugün bende istavrit tutarken sadece kafası gelen istavritleri görünce için gitmedi değil :) Bereketli olsun...

4. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Harika bi av olmuş tebrikler. Böyle biraz takılayım diye gittiğim avlar hep yüzümü güldürmüştür benimde nedense:).

Shimanonun 3.60lık spin kamışları var yanlış hatırlamıyorsam 60 gram falan atarı var. Değişik kaşıklarla ve akıntının az olduğu yerlerde (varsa tabi boğazı hiç görmedim:)) 40 gram kurşun+rapala ile spin denerdim orada olsam. Çünkü spin kamışlarda balığı çekerken aldığınız zevk surf kamışa oranla çok çok daha fazla kendimden biliyorum. 30 gramlık slim kaşıkların ince ip misine ile 100 metreden fazla atılabileceğini düşünüyorum bu şekilde. Ayrıca 3lü raglou ve zargana topu ile karadeniz kıyısında levreğede deneme yapılabilir tahmin ediyorum. Şilede levrek alanları duyuyoruz zaman zaman forumlarda. Kolay gelsin...

5. Tebrikler Hakan. Güzel balıklar.
    Form tuttun ya, artık gerisi gelir inşallah.

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    teşekkürler emre, daha iyileri senin oltana gelsin.
    inan abi merhaba, abi siparişe gerek yok. adanaya gelirken sana özelden ulaşırım.
    POYRAZ ESİYOR :), Şaka bir yana umarım güzel avlar yapmıştır.
    teşekkürler berkan abi, şanslı bir günümdü okadar.
    teşekkürler roy abi, balık göçü bitti bitecek, balık çok seyrek o nedenle gitmiyordum. üsküdarda balık mubabbeti fazla yapınca bir vesile ile kendimi boğaza attım :D

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    inan abi ring yaptınız burayı, 4 gözle bekiyoruz.

8. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    süha abi teşekkürler, daha güzel avlar sizlerin olsun
    teşekkürler abdussamed, ilginçtirki boğazda halen balık var. yapılan yorumlar ki bunu seninle daha öncede konuştuk diye hatırlıyorum. balık marmarada ve haliçte kendine geçici yatak yaptı demiştik. boğazdada akın bitmedi umarım bu durum hep böyle kalır.
    teşekkürler ahmet

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ibrahim abi merhaba, ben ve çevremdekiler dikkat etmeye çalışıyoruz. daha güzel avların sizlerin olsun.

ismail abi merhaba, abi ara ara denemeler yapmaya devam edeceğim. ama boğazda dişli peşine çok koşturacağımı sanmıyorum. şanslı olduğum için yakaladım diye tahmin ediyorum. herzaman böyle av verse orası tıklım tıklım olurdu.
    şükrü abi merhaba, herzaman balık tutmaya çıkamıyorum. hafta sonuları müsait olursam değerlendirmek istiyorum. balığa gittimmide son saniyesine kadar doya doya yaşamak istiyorum. balık tutmasamda önemli değil. sadece rüzgar biraz hırpaladı oda tuzu biberi :D
    cihan merhaba,

tüm rapalacıların görmek istediği kareyi sen yaşamışsın. bir çok insan istavrit çaparisi yerine çinekop çaparisi yada rapala uygulamasına geçerdi. avların daim ve bereketli olsun. rastgele

yavuz abi merhaba, boğazda sarıkanat seyrekleşti ve verimsizdi. Geçtiğimiz haftalarda ise haliç sularında dişli kovaladım. oradanda istediğim verimi alamayınca dişli sezonunu kapatmıştım. üsküdardaki sıcak sohbet beni boğazda bir deneme yapmaya zorladı. özkan abininde güzel dilekleri bana şans getirdi. umarım bu böyle devam eder.