Feridun bey gerçektende Palamut avının keyfi ve zevki ayrı. Çok iğneli çapari ile birde sağlam bir sürüye denk geldiğin zaman mutlaka denk gelmiştirsin, çok ayrı bir keyif veriyor.Sizlere keyifli avlar diliyorum rastgelsin.
Teşekkürler Kılıçbey,evet balık avı yakalayacağın balığın cinsine göre gerekli takım ve olta düzeneklerini yerine getirdikten sonra iş kısmete bakıyor. Sizlerede kısmet olmasını diliyorum.
İbrahim sabırla bekledik bu balık göç zamanını akış gününe ve saatine denk gelen oltası suda olan arkadaşlara mutlaka denk gelecektir. Sana daha iyilerini denk gelmesini diliyorum.Rastgelsin
Çetin su üstünden geldi balıklar.Benim daha çok Palamut için avlandığım yerler 1.boğaz köprüsü ve 2.boğaz köprüsü arası Ağustos,Eylül,Ekim aylarında bu bölgede çaparinin fırdöndü tarafına 100 gr bir kurşun ile su üstünden geliyor. Sanada denk gelmesi dileklerimle.Rastgele.
Abi teşekkür ederim bilgiler için.Avların daim olsun.Ben ancak kıyıdan sahteyle denk getirebilirsek alabiliyorum ama şimdiye kadar hep dipten aldım o yüzden sormuştum.
6-7 yasından berı bogazda balık yakalarım bılmedıgım ve baglayamadıgım hıcbır ama hıcbır malzeme kalmadı balıga gıderken yanıma aldıgım malzeme cantamda aklınızın alamayacagı kadar hepsı kendı yapımım olan malzemem var hemde her balık ıcın ama sunu belırtmelıyımkı artık karadan tabırı caızse gazeteden kuponla kamıs alıpta bogazın en guzel yerlerıne balık tutmaya gelen acemılerden cok sıkıldım(bu adamlara lafta soylenmıyo bu benı dahada cok sınırlendırıyo tabı). ısın aslına gelırsek teknesı olupta zevk ıcın 4 yada 5 saat yanına arkadaslık edıcek bıkac kısıyı alarak bogazda balık tutmaya cıkan arkadaslar varsa lutfen haberleselım.sahıle ınmek ıstemıyorum artık cunku arnavutkoyu bebegı asıyanı emırganı bıtırdıler her onune gelen balıga gelıyo bıkkınlıktan kurtulma sansımız olursa dedıgım gıbı busekılde balıga cıkan arkadaslar varsa tanısmayı cok ısterım herkeze rastgele