teşekkürler sabah biz ayrılırken igne,igne çıkıyordu balık.hava da güzeldi,denizde. sanırım giden herkes bogazdan nasibini almıştır
inşallah Ercan kardeşim inşallah.Bu ara iskorpit çıktığına göre eşkinada yapması lazım avlakta sürekli kontrol yapacağım ve ilk senin haberin olacak ,güzel avlarının devamı dileğiyle.
O gece çok keyifli bir av yaptık. Lakin çok fene kalabalık vardı arada 50 cm boşluk bulan araya girmeyi deniyordu. Hele sabah tam bir felaketti bir tarafta rapala atanlar bir tarafta Ercanın dediği gibi 20 gr'cılar çapari atmayı imkansız hale getirdiler. Ki zaten biz adam başı yaklaşık 5 er kilo istavrit aldığımız için bıraktık avı. Aslında birde açık büfemiz vardı ki dillere destan esas o kısmı çekmeyi unutmuşuz.
Ercan maşallah çok güzel istavritler.Buralarda henüz görünmedi,busene bayağı gecikti.Darısı başımıza.Afiyetle yemişsinizdir.
deyilmi bak unutmuştum ben büfeyi gerçekten çok keyifli bir geceydi kardeşim en kısa zaman da yeni organizasyona kaçalım plan hazır (anladın sed onu )
teşekkürler gürol abi balıkların hakkı bir kova rokalı salata ile verilmiştir daha iyileri size rast gelsin abi
bende malum yerde arnavutla başlayan :: 1-3 mayısta avlandım hedef rapala ile olduğu için istavrit tutanları seyettim sadece ayın 3 de aldık birşeyler : istavritler çok güzel tebriker
teşekkürler koral ayın 1 inde 19:00,23:00 arası aydınla beraber(nidya78)oradaydık çok kalabalık da yoktu ama,kısmet karşılaşamadık yakın zamanda MALUM yere bir çıkarma daha yapmayı düşünüyoruz
kanka balıkları güzel sergilemişsin keşke bende resimlerini çekseydim ama olsun bir dahaki sefere inşallah açık büfenin resmini zaten çekemezdik çünkü karanlık çökmüştü aydın sanada selam sende hiç fena bir balıkçı değilsin....güzel insan..
bende bende .... hatta bu hafta içi işe gelmeden 8.00 da iş başı 1 saat takıp ...sabah 05.00 dan 08,00 e kadar bir deneme yapıcam..
Ercan abi tebrik ederim,her zaman yorum yazamasam da güzel avlarını ilgiyle izliyorum.İstavritler boyca da çok iyi görünüyorlar.Yunuslar ile zaman zaman bizde benzeri durumlar yaşıyoruz özellikle de gece şamdıralı takımla avlanırken çok yakınımıza gelirlerdi.Daha nicelerine rasgele...