Boğazda lüfer ve palamut avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında hamdi tarafından paylaşıldı.

1. İstanbul team'ın Bir İstanbul masalınıda dostluk,beraberlik ve dayanışma adına çok güzel bir paylaşımla gerçekleştirdik.
    En başta iştirakleriyle candan arkadaşlarım Hamdi,Murat uysal,Mustafa ve Erdem yılmaza çok teşekkür ederim.

Biz Kıyı balıkçıları olarak hertürlü balık takım ve malzemelerle yola koyulduk,kaptanımız murat amca elimizdeki bu takımlarla ancak istavrit alırsınız diye görüş belirtti,halbuki her türlüde teçhizatımız vardı.Kaptana palamut çaparisini gösteriyorum olamaz diyor,e lüfer takımı, oda olmaz..Başladık eski takımları bozarak tekneden atılacak uygun takımlar hazırlama,tabi kaptan öncelikle lüfer takımını çarçabuk ve güzel bir biçimde hazırladı,saolsun kral balıkçı(mustafa) hemen aynı uzun oltaların imalatına başlamış oldu.

Biz tabiki ağırlıklı olarak kıyıdan avlandığımızdan tekne avcılığına,kaptanda daima tekneden çıktığından,kıyı avcılığına fransız kaldı.

Tabii bu arada altmışlarına gelmiş kaptanımızın tavsiyelerinide aldık sohbetlerimizde.Şimdi team'a sorulsa tekne avcılığı konusunda hepimiz nerdeyse döktürecek kadar bilgi sahibi olduk.:)

Evet,muhteşem ve mükemmel bir gündü anlayacağınız..
    Boğaz havası eşliğinde kahkahalarla çok güzel bir günü paylaştık..
    Bütün arkadaşlarıma burdan tekrar teşekkür ediyorum.

En kısa zamanda yenilemek üzere..!!

2. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Arkadaşlar, harikasınız:D..

Hamdi sen kesinlikle bu senenin aktivite adamısın. Senin kadar çok aktiviteye katılan olmadı sanırım:D..

Denizden çıktığında hiç kıpırdamayan tek balık palamut sanırım. En azından benim avladıklarım içinde öyle. Ama pek çok balığı hiç avlamadığım düşünülecek olursa :rolleyes: :confused: Siz sevgili büyüklerim daha iyi bilirler :D.. Hayvan sudan çıkınca öyle bir dur geliyor:(..

3. filmde deli gibi çırpınanda lüfer sanırım..?

3. evet bu sene bayağı gezdim gerçi daha sene bitmedi :D

palamut hiç kıpırdamıyor abi biraz tepki ver yok ölü gibi..:)

lüferde tam tersi heryeri oynuyor valla dansöz gibi..:D

4. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    :)

Hepsini yüzümde tebessümle izledim. Jenerik müziğine değin herşey harika olmuş... :)

5. DR_BLOoD

DR_BLOoD

harika bir av olmuş ellerinize salık boğazda turuda tamamlamışsınız daha ne olsunki :D :D :D :D :D :D

6. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Süper !!!

Video Klipe bayıldım. Ööyle aval aval seyrettim inanın.

Allah ağzınızın tadını ve muhabbetinizi hiç bozmasın.

7. hgulten

hgulten

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    izmarit
    Hamdi abi bir daha böle bir organizasyon yaparsanız banada haber verin kapayım çantaları geleyim :) :D

8. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Bendeee Bendeeeee :(

Tebrikler güzel av olmuş bende istiyommm.
    Haber verin banada bir dahaki sefere olurmu.

9. özkan

özkan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kırlangıç 1,5 kg
    harikasınız arkadaşalr, hepinizi kutlarım. fotoğraflar harika, balıkta varmış organizasyon dediğin böyle olur tebrikler.:)

10. bybarisdavulcu

bybarisdavulcu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 950gr.
    oooo afitetler olsun umarım bizde birgün boğazda balık avlarız .....

11. Muratın Takası

Muratın Takası

Favori Kamış:
    oltam
    En İyi Avı:
    Gelse :)
    Tebrikler av harika, manzaralar harika, ortam harika...

12. muratuysal

muratuysal

Favori Kamış:
    olta (zıpkını sevemedim)
    En İyi Avı:
    yayın 12 kg.
    çok teşekkürler arkadaşlar inşallah bi dahaki seferde şöyle tekneyle bi organizasyon düzenlesek artık hep beraber diyorum öyle yok kabataş mabataş uğraşmayalım abi gerçi bu işe bi tek kral balıkçı mustafa bozulacak ama neyse kardeşim benim birazda bizi seyretsin dimi şöyle boğazda 10 tekne felan tutsak ne güzel olurdu valla offf offff yine gidesim var ya hadi abi ne duruyoruz gelen varmı

13. HorNET

HorNET

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşi ;)
    Gerçekten de imrendirici.. Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Balıkavı dediğiniz böyle olmalı... Fotoğraflara bakarken iyot kokusu aldım sanki :)

Selamlar.

14. saol gürkancım,davetliydin ama gelemedin sende..:(

15. Sevgili MURAT
    Nasip olurda Kasımda buluştuğumuzda; dileklerin neden olmasın ki...
    İnşallah hava şartları o gün için elverişli olur da 10 tekne belki çok gelse bile en az 2-3 tekne ile açılabiliriz ....

16. Ahmet iki üç tekneye gerek yok,daha büyük teknelerde var çıkabileceğimiz..

17. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Ahhhhh Ah Hüseyincim Ah. Yaşadığınız güzel güne imrendim, kıskandım, nazarım değdiiii, Allah muhabbetinizi ve balığınızı arttırsın. Bende davetliydim ama, "ah şu evli olup plan yapmak yokmu" kahrediyor bağlıyor insanı. Bekar olsam yatardım geceden o teknede:)
    Neyse bidahakine inşaallah.
    Herzaman oltanız sağlam, kancanız keskin, muhabbet ve dostluğunuz daim olsun.

Rasgele

18. HorNET

HorNET

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşi ;)
    Maalesef Hüseyin Abi. Davetiniz onur vericiydi ancak biletlerimizi önceden aldığımız için...:(
    Umarım ki bir sonraki organizasyonu birlikte şenlendiririz.

Selçuk Abi'mle de birlikte bir olta sallayamadık, bu gidişle ancak Yağız'la (dünya tatlısı oğlu) birlikte sallayacağız gibi görünüyor :D

Sevgiler.

19. diyafram

diyafram Selçuk ÖZŞENER

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve surf kamış 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE
    En İyi Avı:
    Mırmır 2.2 kg
    Ah gürkanım ah Yağız bizi çok bağlıyor. O yüzden fazla özgür değiliz. Yaşı daha 1.5 olduğundan evden çok fazla çıkamıyor. Bir anlasın balığın ne olduğunu onunda damarlarına enjekte edicem bu balık sevdasını:)

Bu arada aynı şirketteyiz burdan mesajlaşıyoruz oda güzel:D :D :D :D :D :D :D

20. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    benim için muhteşem bir gündü çünkü daha öncetekneyle av sandaldan öteye gitmemişti hüseyin abiye böyle bir organizasyon hazırladıgı için tekrar teşekkürediyorum