bogazda sarikanat_lufer avim

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bolulubalıkçı tarafından paylaşıldı.

1. bolulubalıkçı

bolulubalıkçı ahmet

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    viking 5070
    En İyi Avı:
    18 kg AYNALI SAZAN 70 cm TURNA
    2. Resimde olmayan kiracalarimi ayikladim. Sizin işiniz burada paylasimcilik değil ayrımcılık parcalayicilik dragonx . Tirolcu yada balıkçı degilimki katliam yapalım.

2. 4443

4443

Affınıza sığınarak yazıyorum ;

Limit altı olan balığı satın alıyormusunuz vicdanınız el veriyormu bu sirkülasyona ortak olmaya, vicdanen cevap verin lütfen ..

Çelişkiler gördüğüm için soruyorum ortamı gerginleştirmek adına değil lütfen bu ayrıntıyı göz ardı etmeyiniz ...

Sonuçta limit altı balığı ne niyetle olursa olsun satan 'da ( satın alan da ) bence en az satıcı kadar bu suça ortaktır ...

Levrek için canlı yem çıkartıyoruz ( satın almıyoruz ) gerek izmarit gerek gubbes , ölü yem satın aldığımız oluyor ( sardalye ) gerek fileto gerek tüm kullanımlarımıza ...

Canlı izmarit , gubbes vs. çıkartıp levrek için avlandığımızda dahi özen gösteriyoruz fazlasından kaçınıyoruz israf etmemeye çalışıyoruz vs.. hal böyleyken vicdanı muhasebe ettirdi sizin sunduklarınız ve paylaşımınız sevgiler saygılar ...

3. bolulubalıkçı

bolulubalıkçı ahmet

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    viking 5070
    En İyi Avı:
    18 kg AYNALI SAZAN 70 cm TURNA