Evet uzayıp gidecekti Ercan, dur bak uzatayım , mahmuzlu camgöz benekli olmaaaz. En az 1000 adet avlamışlığım (mecburen-ama %99 u salınmıştır) vardır, 1 adet beneklisine rastlamadım. Not: Şimdi baktım da benekli bir türü de varmış, rezil oldum Bu yazıyı da silmiyorum ki sazanlığım baki kalsın
Özellikle sevgili Kaan sana kendi adıma çok teşekkür ederim. Nedenine gelince; sitemizin al külah ver takke bir ortam olmadığı, doğruyu bulma adına modların dahi icabında küsüp-darılmaksızın tartışabildiği ve birbirlerine karşı son derece anlayışlı ve saygılı davrandığını bu paylaşımda bir kez daha görmüş oldum. İyiki varsınız dostlar.
Ballı nick'inin senin avda şanslı olduğundan değilde,tatlı,delikanlı,güzel bir insan olduğundan sana daha uygun olduğunu düşünmekteyim sevgili Nuri. Sevgi ve saygımla kal
Esas ben sana teşekkür ederim Nuri Abi, varlığın ruhumuzu okşuyor bu sitede Tabi ki fikir alışverişi yapacağız, arada birbirimize takılacağız da, her zaman da saygıyı ön plana koyacağız. "Ben bilirim" artistliğini yapıp da bilmediğimi görünce, örnek olması bakımından yazıyı silmedim, bıraktım öyle ki bu engin alemin tüm sırlarına kısacık bir hayatta vakıf olunamayacağına, sürekli araştırma ve kendini geliştirme yapmadan amaca ulaşılamayacağına örnek olsun. Kötü mü oldu, bak mahmuzlunun bazı türlerinin benekli olabileceğini de öğrenmiş oldum Sevgiler...