Haftasonu Yağmur Firtina Var Gitmeyin ..evinizde Oturun Herkesede Söyleyin Onlarada çikmasinlar Dişariya Ben Baliğa Gidecem Sizin Yerinize Kontrol Ederim.. Arkadaş Haftasonlari Ne Kalabalik Yaa Sanki Para Dağitiyorlar Bedava Oturun Evinizde Yaa
Tokmakburnu orası . Akıntı musade ederse dip oltası hep verimlidir o 100 metrelik alanda. 1 ay a kadar çapariyle çinekop başlar o burunun emirgana doğru az ilerisinde. Cuma akşamı oraya gidecek arkadaşlar varsa bende gelebilirim.
ebrikler güzel av olmuş arkadaşları tanırım yeri çok iyi bilirim orası tokmak burnu lokman balık aldımı ilhan abi ve ilhami bu arkadaşlar bakı aldımı avın bol olsun
Süper güzel görüntüler , daha da güzel balıklar.Ah İstanbul ahhh , Seni bırakıp gittiğim gün ömür takvimimde yegane kara günüm Av ve manzara için çok teşekkürler.Saygılarımla...
ebrikler güzel av olmuş arkadaşları tanırım yeri çok iyi bilirim orası tokmak burnu lokman balık aldımı ilhan abi ve ilhami bu arkadaşlar bakı aldımı avın bol olsun __________________ Kemal dede şirintepe KAĞITHANE 19-03-1964 kangurubu B.+ kemaldede2@hotmail.com 13. Tekne Organizasyonu-Tekne Eğlencesihttp://www.youtube.com/watch?v=p0GuFDxz1PA Teşekkürler Kemal Hepside balık aldı. Burası tokmak burnu Sütiş'in 200 metre ilerisi.Buraya gelecekler sabah gün ağarmadan burada olmalılar.Araç parkıyem tedariki yer bulma vs. Hepinize bol şans dilerim.
Teşekkürler.Yer tokmak burnu 2.köprüden sonra sütiş'in olduğu yerden 200 metre sonra.125 gr.kurşun klasik mantarlı lüfer oltası bol şanslar korni
Vay vay vay. Lüferlere bak sen. Halil kardeş tebrikler. Hiçbir İstanbul'lu arkadaş davet etmiyor ki biz de nasiplenelim bu lüferlerden Daha güzel balıklı avlar dilerim. Ekipteki diğer arkadaşları da tebrik ederim.
Teşekkürler sedat abi biz geliyoruz demeniz yeterli. Şahsi fikrim bana düşmez ama boğazda lüfer ve çinekop org.yapılması gerek diye düşünüyorum bu ay sonunda çinekoplar akın edecek ozaman hep birlikte olmak ve değerli dostrarımızı aramızda görmek hoş olacaktır. Saygılar
ben cuma günüü ordayıımm allah nasip edersee hepinizii bekleriim abileriim kardeşleriimm arkadaşlarıımm hepiniizziiii geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn