tebrikler 2 güzeli kandırmışsın aga:hungry: istanbul dan levrek raporuda bir tek sizin ekipten geliyor gördüğüm,bu forumda nicesine rasgelesin..
Tebrikler çok nadide bir av olmuş, boğazda levrek yakalanması bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Ayrıca haklı olarak av mekanınızı korumaya çalışmışsınız ama arkadaşınızın mekanı alenen söylemeside manidar olmuş.
Tamda uyuyacak vakti buldum iyi mi? Telefonda çağrıları görünce dedim kofanaları doldurdu kovaya bir de aradım ki haberler bomba Levrekleri ictimaya dizmişsin usta nasıl giyindim çıktım bilmiyorum boğaz trafiğine takılmasam belki bende bi levro patlatırdım ama geç kaldık trafiğin zararı bu sefer çok kötü oldu neyse artık telafi ederiz hihi Tebrik ederim usta, nice güzel paşalar oltanı ziyaret eder inşallah. İğnen keskin olsun rastgele!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: Deniz hem tebrik ediyorum hemde sitem ediyorum sana Öncelikle güzel raporun ve güzel avın için tebrik ederim kardeşim:thumb: Bana balıkların fotolarını yollamadın alo deyip beni gaza getirmedin Ne yani spin ile avlanmıyorum diyemi bak! sen yollamasan bile kuşlardan haberi aldımhihi hihi Siz spin takılırken bende Gobiidae familyasından bir balık ile canlı bırakma yapardım hanii Neyse şakayı fazla uzatmamak lazım Levent'te sende sonunda şu spin işine beni bulaştıracaksınız ya hadi hayırlısıhihi hihi Kazasız belasız avlar kardeşimreeling :thumb:
tebrikler deniz merayı deşifre etme benden tavsiye oltacıdan zarar gelmez ama zıpkıncılar meranın dibine kiprit suyu döker bak biz hala sinek avlıyoz
tebrikler bu levrek işine gönül vermiş bir acemi olarak hayran kaldım elbet birgün bende tutacagım bu balıktan