herkese hayırlı günler dilerim burada ki link de kaşık yapımı vardı buyrun http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=51509 e sonra bunları taşıma konusu çıktı bukadar kaşığı meraya nasıl götürcem onun linki de buradahttp://balikavi.net/forum/showthread.php?t=51589 e malzemeleride götürdük meraya ya balık gelmezse bu kasıklara gelen ler de burada daha iyileri sizlere rast gelsin sabah saat 7 ila 9:30 arası boğazda biryerlerde kısmetimize gelen balıklar 2 tanesi kaşık 2 tanesi rapala
işte bu hay maşallah sabri abim işte bu.. çok yakışıklı balıklar ellerine emeğine sağlık tebrikler.. sanırım ilk tebrik benden geldi.. devamına rastgelsin diyorum sağlıcakla kal..
Oooo Sabri helal olsun, insanın kendi imalatı olan kaşıkla balık alması ne keyiftir Tebrik ederim kardeşim :clap2:
saol övünç daha iyileri sana rast gelsin kardeşim teşekkürler eyvallah abi saolasın gerçekten öyle made in sabri teşekkürler abi daha güzelleri sana rast gelsin
çok güzel balıklar daha bereketli daha irileri rast gelmesini dilerim.bri gün inşallah banada ksımet olur bri dişli yakalamak hayranlıkla burdan raporları okuyup kendimi tatmin ediyorum sayenizde.
Bu kaşık işi oldukça keyifli olmaya başladı, deneme yanılma derken bugünkü avda bunların piyasadaki satılanlardan randıman olarak fazla bir farkı olmadığını da görmüş olduk.. Hepsi bir tarafa kendi imal ettiğin malzeme ile balık tutmanın zevki, amatör balıkçılığın en güzel taraflarından biri..
Tebrikler sabri abi, kaşıkların birkez daha çalışması güzel haber bizde ÖZkan abiyle sabah olta attık bizim sahilden, gün ağarmaya başlayınca yolladım kaşığı ama normal yemliye bile gelen balık olmadığından kaşıkta iş yapmadı
maşallah güzel av olmuş.kendin yap gibi yoktur hiçbir zaman dışarıda 3 lira ama kendin yapınca keyfi çok ayrı bişey. bu kaşık olayında çözemediğim birşey var. kurşun ağırlığı ve gezer-sabit kurşun.basit de olsa çizebilen varsa çok memnun olurum.
teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda daha iyileri rast gelsin senin yanın da sesimiz bile çıkmaz ferhatım daha iyileri sana rast gelsin teşekkürler yağmuru göze aldıysanız rast gelsin inşallah hep beraber inşallah daha güzel işler çıkaracağımıza inanıyorum denizim en kötü avımız böyle olsun usta teşekkür ederim ersin evet kaşıkların çalışması gerçekten de güzel hem de daha çok fikir veriyor insana nasıl neler yapılabilir diye kısmet diyelim inşallah sanada rast gelsin daha iyileri teşekkür ederim daha iyileri size rast gelsin tam anlayamadım nedemek istediğinizi birazdaha açıklayabilirseniz dilimin yada dilimizin döndüğünce herkes yardımcı olmaya çalışır sağlıcakla kalın
demek istediğim kaç gr kurşun ve kurşunun bağlanış şekli.yani yemli takımdaki gibi 1-2 karış ip ile sabit mi yoksa içi delik olan kurşun ile gezerli bir takım mı kullanıyorsunuz...sanırım anlatabildim idk
aynen yemli takımı gibi en fazla 1 karış kursun bedeni kursun sabit kamış boyu kadar da rapala veya kaşık ne ise onun bedeni oltadan gelen klipse hem kursun bedenini hemde rapala bedenini tak sonra rast gelsin forumda resim mevcut ama bakmam lazım bulursam eklerim bu konu nun içinde resim mevcut aşağılara doğru gittikçe var http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=637296 birde bu konu nun içinde var http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26066
Balıklar "ah ulan Sabri yaktın bizi. Hele kaşık neyse de o kıytırık teneke parçasıyla nasıl da punduna getirip tuş ettin bizleri, helal olsun sana, büyüksün ne diyelim." der gibi bakıyorlar resmen. Abim tebrik ederim, gönlünce ve daim olsun.
teşekkür ederim.ilk fırsatta deneyeceğim. daha önce kaşık kullandım ama boğazda hiç atmadım.samsunda kullanmıştım orda boğaz gibi akıntı olmadığı için 20 gr lık kurşunu direkt klipse takarak atıyordum...
Sen bir başkasın Sabrican, gerçekten bir ekolsun:thumb: Tebrikler mübarek insan, Allah bozmasın Hep birlikte nice keyifli ve bereketli avlar...
abicim çok teşekkür ederim herşey gönlümüzce olsun inşallah daha güzelleri sana rast gelsin saol abi tenekeye patent vermiyorlarmış fatih anladım inşallah kısa zaman içerisinde denersiniz ve daha güzel avlar yakalamanızı isterim rast gele şimdiden güzel haberlerinizle mutlu edersiniz inşallah bizleri saol teşekkür ederim abi hep beraber olsun daha dün gibi hatırlarsan isa abi, deniz ya ,ben bu rapala ile birşey yapamıyom nasıl olucak falan derken hepiniz destek oldunuz bir şekilde çat pat işte kısmetimizde de var sa bişeyler alıyoruz inşallah daha güzelleri sana rast gelsin özlettin kendini abi arayı fazla açtık 1 haftadır konuşmuyoruz gerçekten yana yana gelip en kısa zamanda güzel bir buluşma ayarlıyalım yine sağlıcakla kal görüşürüz abi selamlar
Kaşık senden, balık denizden! Tebrik ederim Sabricim. Kapmışsın Mahşer'in dört atlısını. Afiyetler olsun.