Boğaz'ın balıkları

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    nuri abi yanlış anlama ama sana şunu diyeyim benim bir senede hatta 5 senede tuttuğum çinekopları toplasam bir gırgırın bir günde tuttuğu çinekoplardan daha azdır. kıyıdan tutulan çinekopla lüfer nesli tehlikeye girmez. benim saldığım çinekoplar eminim ki gırgırlar tarafından mutlaka yakalanıyor ve tezgahlarda yerini alıyorlar. geçtiğimiz haftasonu tekneden indik hemen orada balıkcılar var inan abi çinekop diye sattıkları balıklardan en büyüğü 10 cm. 10 cm den büyükleri sarıkanat diye satıyorlar.
    benim yakaladığım çinekop dediğim balıklar iskender abi de biliyor 25 cm civarı ve biz ogün 20 ye yakın çinekopu geri saldık. haftada bir 10 tane çinekop 2 kilo istavrit yakalayan vatandaştan birşey olmaz. bir de Allah ın hergünü 20 kg kreçe yakalayıp satanlar var asıl onlardan korkmak lazım...

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Lüfer'e ait bazı bilgiler

O zaman buradan şu sonuç çıkar: Siz yanlış isimlendirme yapıyorsunuz Enginim. 25 cm. "çinekop" yavrucak değil, yumurta bırakmış anaç bir balık haline gelmiş Lüfer'dir.:)

3. omerergin

omerergin ÖMER

...

Abi kıyı balıkçısı ile tartışmaya girmeyin...
    bir sabah kalkıp balık haline gidin korkunç senaryo orda sizi bekliyor....