BOĞAZIN MİNİMİNİ LEVREĞİ

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Chaosad tarafından paylaşıldı.

1. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    haber versem koşa koşa geleceğini biliyorum kardeşim:) en kısa sürede görüşeceğiz inşallah;)

2. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    eyvallah üstad bu sene güzel avlar yaptık ama daha sene bitmedihihi

3. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için ama önemli olan merada balık olması sahteye çok iş düştüğünü sanmayın ;) geçen seferki raporumda polemiklere yol açan mesajlar geldi sahte markası yazmadım diye tekrarlanmaması için detayı veriyorum ama dediğimi dikkate almanızı tavsiye ederim.

duo tide slim 140 yeşil

4. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    sordum sormammı:D ama kocası tokmuş tatlı var mı dedi yok dayı sadece ana yemek var deyince gitti misafir edemedik:) açken gelirse onuda doyurur üstüne beraber çay içeriz:D

abi artık sezonu açmanı bekliyorum açılışta sana daha güzeli rastgelsinde güzel anlatımınla senden keyifli bir rapor okuyalım;)

5. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    sağolasın üstad, güldürebildiysem ne mutlu bana:D boğazda çok nadir olan bu av bu sene bizim ekibe komple kısmet oldu keyfimiz yerinde:D inşallah çok daha iyilerinin raporlarını antalyadanda okuruz:)

6. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    teşekkürler, mini bi av yaptım işte:D misina savagear adrenalin 0,13 ama bu misinanın bazı partilerinde çürük malzemeler varmış dikkat etmek lazım:)

detaylı bilgi için kadir abinin konusuna bakabilirsin

7. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    sağolasın vefalı kardeşim :) kısmet bu sefer öncekinden büyük geldi inşalllah daha büyükleri sana gelir. bir sonraki levrek bana gelmese de olur artık bu sene boğazdan iki ay arayla iki güzel paşa aldım :D darısı isteyipte bulamayanların başına;) bana gelecek paşalar kıymetini bilecek senin gibi cengaverlere gitsin:thumb:

8. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    sağol kardeşim, akya falan derken levrekler çalıyo kapımı hemide boğazdan :D iyi kötü anlatacak hikayemiz oluyo işte hihi buda kaçsaydı artık hamama gitmek lazımdı :laughing: artık sizin oralarında vakti geldi galiba ama bu sene nereye kaybolduysa balıklar hareket başlamadı henüz. yakında senden çok daha güzel raporlar gelecektir inşallah kardeşim rastgele!

9. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    senin raporların kadar olmasada keyifli olsun istedim. senin kadar doğal yazmak zor :D

kalamayı vermezsen balık kıyıda heman gibi kılıcı çekip ortalığı dağıtabilir :D bende bekliyorum işte kendi rızasıyla gelene kadar koşsun coşsun açıklarda diye nede olsa paşa ne yapacağı belli olmuyor.Sabaha kadar iğneden çıkmasın kalama alsın versin bundan güzel ses mi var:D crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvv olsada dinlesekhihi

İzmirle yarışmak zor yakında arka arkaya gelmeye başlar sizden raporlar umarım çok daha irisi sana gelir:)

10. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    teşekkürler, birazda nasip kısmet demek lazım. olmayınca olmuyor benim boş geldiklerim ühüüüüüüü kimbilir kaç saattir. inşallah yakında güzel bir paşa yakalarsın:)

11. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    eyvallah kardeşim, paşaları ikiledik bu sene:D daha güzeli daha paşası sana rastgelsin:thumb:

12. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Teşekkür ederim abi, daha iyileri sana rastgelsin:) inşallah uygun bi hafta sonu mekana uğrayacağım görüşelim bi çay içelim:thumb:

13. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    teşekkür ederim abi, daha güzelleri sana rastgelsin:)

14. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Abi sende ne rüya varmış sen bol bol uyu ben senin patronla konuşurum:D
    iyiki levrek dedin büyükbeyaz desen deniz kenarına inemeyeceğiz:laughing: :laughing: :laughing:

güzel mesajın ve övgülerin için teşekkür ederim abi:eek: daha neler neler avlarız biz :) sende bu gönül zenginliği ve hoşsohbet oldukça balık olmasa nolur:thumb:

15. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    sağolasın kardeşim, çok daha irileri sana rastgelsin:) zamanıdır bu aralar oralarda kaçırma;)

16. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    teşekkür ederim, daha güzelleri sana rastgelsin:) bir hafta spin işi için oldukça kısa bir süre ben ilk balığımı yakalayana kadar daha uzun süreler uğraşmıştımreeling levrek ve mera kelimeleri ise yanyana bile zor geliyor:( bu konuda bol bol denemek lazım. forumda diğer sorun için oldukça iyi bilgiler var;)

17. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    hmm bikaç gün foruma giremeyince bu raporu da kaçırmışım tabi.. ne güzel anlatmışsın be kardeş, kitap yazmayı düşümelisin bence anlatımın çok iyi..tebrik ediyorum sevgili levrek canavarı ;)

18. Gugul

Gugul Güven Gül

En İyi Avı:
    Lagos 1kg (50cm, ama bugün tutsam salardım)
    Maşallah, daha irisi,iyisi rastgelsin demiyorum, boş laf olur.

Tebrikler...

19. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    süper bir anlatım çok kral senatörler herkese nasip olmaz :) elinize sağlık

20. Ali Serdar Ozcan

Ali Serdar Ozcan Ali Serdar

Favori Kamış:
    Lineaeffe SORRENTO 430 - Shimano AeroTechnium Tele Surf Kamış 430
    Favori Makine:
    Okuma BlueHawk - SHIMANO Aero Technium 10000 XSB 7S-ARB+1 BB
    En İyi Avı:
    Arayışlar devam ediyor..
    Bravo tebrikler, böyle bir avın boğazda gerçekleşmesi çok sevindirici. Tabikide bu gerçekleşirken kesinlikle ve kesinlikle ustalık önemli. Bu yüzden bir kez daha tebrikler.

Biz spin kamışları maalesef boğazda bu av aklımıza gelmediğinden Burhaniye'de bıraktık. Bir tur yapıp alıp gelsek mi ki? :)